Oyun

    LoL’de Raporlama Nasıl İşliyor

    En popüler MOBA oyunlarından League of Legends‘ta özellikle Türk sunucularında yetişkin oyuncuların azalma sebeplerinden biri de, küçük yaştaki oyuncularla aynı oyunlara denk gelmenin sıklığı. Bu kardeşlerimiz, ana avrat dere tepe dümdüz giderek oyuna eğlenmek için giren diğer oyuncuların sinirlerini zıplatmayı marifet sanıyor. Üstelik iş yaşla da bitmiyor; Türkiye sunucularında küfür bireysel olarak değil, geniş aileyi kapsayan bir trend halini almış durumda.

    Bugüne kadar EU West gibi sunuculara adeta beyin göçü yapan LoL oyuncularının en büyük şikayeti, Türkiye sunucularında kötü tutumların raporlandığı Tribunal sisteminin yeterince iyi çalışmadığı yönündeydi. Riot Türkiye ekibi bir video ile yeni dönemde OP adını verdikleri Oyun Sonu Rapor Sistemi’nin bu şikayetleri çözeceğine emin görünüyor.

    İşte Türkiye sunucularında raporlama sisteminin nasıl işlediğini açıklayan o video:

    #video_7463#

    :: Raporlama sistemi iyileştirilirse, LoL TR sunucularında oynamayı düşünür müsünüz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    10 Yorum

    1. TbontbLethe
      Alýntý shiftdelete.net Nickli Üyeden Alýntý
      Mesajý göster
      LoL’de Raporlama Nasýl Ýþliyor

      Online bir topluluðun oluþturduðu League of Legends’da oyun deneyimini iyileþtirmenin belkemiðini raporlama sistemi Tribunal oluþturuyor. Peki Türkiye’de iþler nasýl yürüyor?

      yürümüyor

    2. molotof34

      Lol guzel oyun benseverek oynuyorum.

    3. SDN Okuru

      loldeki oyuncular yüzünen oyundan soğudum

    4. SDN Okuru

      ne derlerse desinler rapor sistemi beş para etmez.

    5. SDN Okuru

      Oyun 9-13 yaş çocuk dolu

    6. SDN Okuru

      Tribunal sistemi kapalı. Neyin sisteminden bahsediyor bunlar

    7. SDN Okuru

      liseli ergenlerle oynamaktan bıktığımız oyun. Riot görevlileri sosyal programlar, yayınlar (bana göre ense) yapacağına, azıcık oyunları ve reportları incelesin.

    8. SDN Okuru

      OYUNLARA YAŞ SINIRLAMASI GETİRİLMESİ GEREK ..

    9. SDN Okuru

      OYUNLARA YAŞ SINIRLAMASI GETİRİLMESİ GEREK..

    Diğer yorumları gör (9) Yorum Yap

    Yorum Yaz