Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelBorderlands 3 satışlarında büyük sürpriz yaşanıyor

    Borderlands 3 satışlarında büyük sürpriz yaşanıyor

    13 Eylül 2019 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için piyasaya sürülen Borderlands 3, kendisinden beklenen performansın çok üstünde bir performans sergiliyor. Yapımın dağıtımcısı 2K Games, Borderlands 3’ün satış rakamları hakkında konuştu.

    Borderlands 3

    Borderlands 3 satışları patlama yaşıyor

    2K Games firmasının en hızlı satılan oyunu unvanına erişen aksiyon yapımı, ilk 5 gün boyunca 5 milyondan fazla satış yapmayı başardı. Serinin yeni üyesi, aynı şartlar altında kendisinin selefi Borderlands 2 ile karşılaştırıldığında ondan yüzde 50 daha fazla satış yapmayı başardı.

    Dağıtımcı firma, Borderlands 3’ün bu başarısında dijital satışların büyük bir rol oynadığını ifade etti. Zira oyuncuların yüzde 70’inden fazlası,oyunu dijital platformlardan almayı tercih etti. Ayrıca aksiyon oyununun Twitch’te toplam 14 milyon saatin üzerinde izlenmeye ulaştığı da gelen bilgiler arasında.

    Borderlands 3

    Yayıncılık dünyasında da kendisinden söz ettirmeyi başaran Borderlands 3, Borderlands 2’nin son 7 yılda eriştiği toplam izleyici sayısının yarısından fazlasını kendisine çekmeyi başardı. Başarıları bununla da sınırlı kalmayan proje, 2K Games’in PC platformu adına en çok ön sipariş alan yapımı oldu.

    Şirket yetkilileri, önümüzdeki günlerde Borderlands 3’ün istikrarını sürdürüp sürdürmeyeceğini merak ediyor. Borderlands 2 toplamda 22 milyon adet satış yapmıştı. Son olarak bu oyunu satın alanlara bir müjde veren geliştirici Gearbox, Borderlands 3 için hazırlanan ilk ücretsiz içeriği açıkladı: Halloween Bloody Harvest.

    Sizin bu oyun hakkında düşünceleriniz neler? Başarısını devam ettirebilecek mi? Borderlands 4’ün geliştirilmesinde katkı sağlar mı?

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN