Teknoloji Haberleri

    Türk Telekom 3. Çeyrek Mali Raporu Açıklandı

    Türkiye’nin en büyük iletişim şirketlerini bünyesinde barındıran Türk Telekom grubu, 2012 ilk çeyrek mali raporunu yayınladı. Buna göre gelirlerini bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 6 artıran şirket, gelirini 3.2 milyara yükseltti.

    Türk Telekom Grubu CEO’su Hakam Kanafani Türk Telekom’un 2012 3. Çeyrek sonuçlarına dair şu değerlendirmelerde bulundu:

    “Yılın üçüncü çeyreğinde Türk Telekom Grubu güçlü finansal ve operasyonel performans göstermeye devam etti. Grup gelirleri yıldan yıla yüzde 6 büyüyerek 3,2 milyar TL’ye ulaştı ve FAVÖK marjı yüzde 40 olarak gerçekleşti. Geçtiğimiz yıla kıyasla daha düşük finansal harcamalarla desteklenerek 3. çeyrekte net kâr yıldan yıla yüzde 77 artışla 636 milyon TL’ye yükseldi. Türk Telekom Grubu yatırımlarına devam etti ve yatırımlar ilk dokuz ayda 1,7 milyar TL’ye ulaştı.

    Ticari segment müşterileri için, Türk Telekom, TTNET ve Avea’nın ortak teklifi “BİZ” rekabet gücümüzü artıran eşsiz avantajlara sahip teklifler içeriyor. “BİZ” mobil, sabit, internet ve bulut hizmetlerini en ileri teknolojik çözümler ve makul fiyatlarla sunuyor.

    Türk Telekom Grubu olarak Türkiye telekom pazarındaki lider konumumuzu sürdürmek için yakınsama stratejimiz ve grup sinerjilerine odaklanıyoruz. Yakın zamanda yönetim ekibimize yeni üyeler kattık. Bu değişikliklerle müşterilerimizin dinamik ihtiyaçlarına odaklanan enerjik bir lider ekip oluşturmayı hedefliyoruz. Yönetim ekibimizin her zaman müşterilerimizi merkeze alarak stratejimizi başarıyla uygulayacağına inanıyoruz.”

    :: Türk Telekom şirketlerinden hangisinin ya da hangilerinin ürünlerini kullanıyorsunuz?

     

     

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    5 Yorum

    1. muratteas

      Yatırım harcamaları ve kâr herşeyi açıklıyor.

    2. SDN Okuru

      Tekelcilik yapmanın bedeli budur.
      8 mb kotasız parasi ödediğin internete 1/3 mb hızda bağlanıyorduk.
      Ve o muhteşem müşteri hizmetleri öyle hizmet veriyorduki bir keresinde arkadaşıma işletim sistemini değiştirmsini önermişti MS Vista’da İnternet Yavaşmış MS Xp kullanmamı önermişti:)
      Geçenlerde telekom ofisine gittiğimde gördüğüm manzara karşısında
      İstemeyerekte olsa gülümsedim:)
      1 Adet kayıt masası 3 adet İPTAL Masası vardi.

    3. SDN Okuru

      superonline fiber istanbulun yüzde 70ini kapsadığında ttnet kapımıza kadar gelecek. şimdilik adi kullanım kotasının keyfini çıkarsınlar.

    4. Nemre

      Allaha Şükür Hiç Bir Şeyini Kullanmıyorum.

    5. SDN Okuru

      28 tl yalın fiber ücreti koymuş. Yüzüne gözüne dursun.

    Diğer yorumları gör (4) Yorum Yap

    Yorum Yaz