Alien Worlds Trillium yani TLM coin, oyuncuların birbirleri arasında ekonomik rekabeti ve işbirliğini simüle eden bir NFT DeFi metaverse olarak öne çıkıyor. Bu simülasyon oyuncuları, rakip Merkezi Olmayan Otonom Kuruluşları (Gezegen DAO’lar) kontrol etmek ve ek oyunlara erişim elde etmek için gerekli olan TLM için rekabet etmeye yönlendiriyor.
Dogecoin yaratıcısından kripto paralar için çarpıcı açıklama
Dogecoin yaratıcısı Jackson Palmer uzun bir aradan sonra sosyal medyadaki sessizliğini bozup çarpıcı açıklamalar yaptı.
Dogecoin yaratıcısından kripto paralar için çarpıcı açıklama
Dogecoin yaratıcısı Jackson Palmer uzun bir aradan sonra sosyal medyadaki sessizliğini bozup çarpıcı açıklamalar yaptı.TLM’in kullanım şekilleri neler?
Ayrıca bu sistemde oyuncular, stratejilerine bağlı olarak oyunlarına en uygun NFT’leri satın alıp bir araya getirebiliyor. Alien Worlds metaverse‘de oyuncular, TLM coin madenciliği yapmak, savaşlara katılmak ve oyun için görevleri tamamlamak için dijital oyun öğeler yani NFT edinebiliyorlar.
Tüm bunlara ek olarak oyuncular Gezegen DAO‘nun Meclis Üyelerini seçerek yönetimle ilgilenebiliyor ve TLM’nin yönüne etkileyebiliyor. Metaverse’in terel fayda belirteci olan TLM’in kullanım şekilleri ise şöyle;
- Stake etme: Oyuncular, TLM ve NFT madenciliğine katılmak için belirli bir gezegende TLM hissesine sahip olabilir.
- Trilium (TLM) Gezegen Yönetişimi: TLM sahipleri, gezegenlerin yönetimine ve diğer potansiyel ödüllere katılmak için TLM’yi stake edebilir.
- Oynanış teşvikleri: Aktif kullanıcılar, oyun içi ekosistemi ve etkinliği geliştirmek için katılım ödülleri olarak TLM kazanabilir.
- Oyun içi para birimi: TLM jetonları, oyuncuların öğeleri satın almak, yükseltmek, görevlere, savaşlara ve oyun içi aktivitelere katılmak için TLM’ye ihtiyaç duyduğu Alien Worlds’teki para birimidir.
- NFT satın alın: Oyun içi öğeler, oyuncuların TLM madenciliği yapmalarına, savaşlara katılmalarına ve oyun içi görevleri tamamlamalarına yardımcı olan NFT’lerdir.
TLM’nin değeri ne kadar?
İlk çıkışıyla birlikte 13-15 lira seviyelerinde piyasa değerine sahip olan TLM, çıkışından kısa bir süre sonra 13 Nisan itibariyle 54 TL seviyesine hızlı bir yükseliş yaparak piyasada şok etkisi yaratmıştı. Ancak o seviyede çok fazla tutunamayan TLM, dalgalı bir şekilde hızlı bir düşüşe geçerek 2-3 lira seviyelerine indi.
Temmuz ayının başından itibaren 1 lira seviyelerine kadar düşen TLM, ayın ortası itibariyle yüzde 56‘dan fazla değer kazanarak 2.30 TL seviyelerine yükseldi. TLM bu haberin yazıldığı an itibariyle 2,38 TL’den işlem görüyor.