Oyun

    Karşınızda Battlefield 1’in en ölümcül silahı!

    Battlefield 1 piyasaya çıktı ve doğal olarak oyun gündeminin bir numaralı olayı haline geldi. Oyunun multiplayer kısmında sadece şırınga kullanan bir oyuncu ise anında dikkatleri üzerine çekti.

    Battlefield 1’i şırınga kullanarak oynamak

    Aslında bu çok yeni bir olay değil. Geçmişte de örneklerini defalarca gördük. Battlefield serisinde sıhhiye sınıfı savaş sırasında düşen arkadaşlarını yeniden canlandırma için defibrilatör dediğimiz cihazı kullanır. Böylece hem kendisi puan alır, hem de oyun sırasında takım safları eksik kalmaz.

    Bu cihazın diğer bir özelliği ise aynı elektrik şokunu kullanarak düşman askerlerini tek vuruşta öldürebilmesidir. Çok kullanılan bir yöntem gibi görünmeyebilir ama geçmişten beri özellikle zor durumlarda etkili olmuştur.

    Battlefield 1 söz konusu olduğunda oturup, defibrilatör arayacak halimiz yok. Malum, 1900‘lerin başındayız. Oyunun sıhhiye sınıfı bunun yerine şırınga kullanarak arkadaşlarını canlandırabiliyor. İşin ilginç kısmı ise şırınga aynı defibrilatör gibi düşman askerlerini öldürebiliyor. İki gereci karşılaştırdığımızda şırınga ile düşman öldürme fikri biraz saçma gelse de oyun deyip geçmek gerekiyor sanırım. 

    It’s A Mirage isimli YouTube kanalı ise bu mekanikle ilgili çok ilginç bir video hazırlamış. İyi seyirler.

    #video_13301#

    :: Sizce bu durum oyunun geçmişten beri temel aldığı gerçekçiliğe darbe vurur mu?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    8 Yorum

    1. SDN Okuru

      bu oyunu protesto ediyoz
      türk ler .

    2. SDN Okuru

      şırınganın içindeki sıvıya bağlı olarak sıradan bi ölüm görülebilir
      mesela hava kabarcıkları ile beyni tıkayabilir potasyum veya adrenalin ile kalp krizi geçirme sağlanabilir fazla ayrıntıya girmezsek yanlış kullanılırsa şırınga bile çok ölümcül

    3. SDN Okuru

      Anca arkadan anca arkadan gelin gavurun tohumları

    4. SDN Okuru

      Siz doktor değilsiniz şırıngada hava boşluğu var!

    5. SDN Okuru

      bunu dün arkadaş söylemişti bende ona malmısın bu normal demiştim.Cünkü def yok bunun yerine sırınga yapmışlar normal olarak sene 1910-15 arası diye düşündügümüzde def mi vardı. + bf4de bile kendi tankları aracları onardıgın tools kaynak tüpüyle ile aynı zamanda karşı araclara zarar verip patlatıyorsun hatta duvarları bile kırıyorsun.BF oynamayan bilmeyen cahillere sormak yanlış.

    6. SDN Okuru

      Sn 41 yer mi lan türklere asın bayrakları

    7. SDN Okuru

      Keşke bıçakta olduğu gibi şırınga içinde bi öldurme efekti ekleselermiş boynuna saplama vs olabilirdi

    8. SDN Okuru

      Yalnız bu oyunda türk askerlerini öldurdugunuz takdirde puan kazaniyormuşuz tam bir edepsizliktir hatsizliktir bu oyunu oynamayalim lütfen

    Diğer yorumları gör (7) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network