Mobil

    ABD’de En Sevilen İş Tabletleri

    ABD’nin saygın teknoloji sitelerinden biri tarafından sonuçları yayınlanan araştırmaya göre iş + evde, birlikte kullanımda kullanıcı memnuniyeti en yüksek marka Microsoft seçildi. Windows 8 ve 8.1 tabletleri ile 9 üzerinden 8.9 alarak ilk sırada yer almayı başardı.

    İş odaklı kullanımın önemli bir parametre sayıldığı araştırmada Microsoft’un yüksek kullanıcı memnuniyeti ile karşılanması, MS Office uygulamalarının entegre olarak sunulması ile ilişkilendirilebilir. Microsoft’un tabletlerini takip eden marka ise Dell. Yine Windows 8/8.1 ile gelen Dell tabletler de 9/8.5’lik oldukça başarılı bir kullanıcı memnuniyetine ulaştı.

    Android işletim sistemi Google ve Samsung tabletler, aynı skorla, 8.2 ile Dell’i izlerken iOS işletim sistemli Apple iPad modelleri, 9 üzerinden 8 gibi bir skorla araştırmayı tamamladı. Android’li Asus tabletler listede 6. sırada yer aldı. Asus tabletlerin kullanıcı memnuniyeti odaklı puanları 9 üzerinden 7.3.

    İş dünyasının tablet kullanım alışkanlıklarında ABD ekseninde Windows işletim sistemli cihazların tercih edildiği görülüyor. Google, Samsung, Apple gibi teknoloji devleri de pazarda önemli bir kullanıcı memnuniyeti sağlamış görünüyorlar. 

    :: Sonuçları nasıl değerlendiriyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    14 Yorum

    1. SDN Okuru

      puanlar taraflı verilmiş… iPad 5 puan bile alamaz…

    2. SDN Okuru

      Dell ve MS daha kurumsal markalar

    3. SDN Okuru

      herkesin 30 ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun

    4. SDN Okuru

      Samsung tabletleri cok guzel

    5. SDN Okuru

      Samsung tabletlerde telefondan farksız kullandıkça kasıyor.

    6. SDN Okuru

      Galaxy S5 = Yara bandı Galaxy tab s= yakı

    7. SDN Okuru

      İş için windows kullanıcaklar tabii oyuncak almıyorlar sonuçta

    8. SDN Okuru

      İpad tablette androidten daha iyi surfaceler bildiğin bilgisayar yani rakipsiz ama windows rt li tabletler için Windows 9 ve Windows Phone 9 u bekleyin ipad in duşuşunu gorun Windows Phone un yukselişini

    9. SDN Okuru

      hayırdır ne yanlışın gördün de 5bile verilmez yazdın

    10. SDN Okuru

      Surface tabletler birinci sırayı hak ediyor. Daha iyi satış politikası uygulasalar daha çok kişiye ulaşabilirler. Mesela bu fiyatlara klavyesi içinde satsalar daha uygun olur. Bir de Nokia satış ağıyla daha çok ülkeye daha çok satış noktasıyla ulaşmaları mümkün.

    11. SDN Okuru

      ipad küçük çocukların oyun oynamasına yarıyor. surface ise yeni nesil notebook.

    12. SDN Okuru

      Windows tabletim var. Gerçekten iş amaçlı kullanım için aldım. Ancak almamdaki gerçek neden çok ucuz olmasıydı. Yalnız iş için yine kullanamıyorum. Ekran çok küçük geliyor. Ofis programının içinde ücretsiz gelmesi beni cezbetti. Windows 8.1 olduğu için almaya karar verdim. İnternet sitemi güncelleyebiliyor, basit word düzenlemesi yapabiliyorum. Hatta basit pdf düzenleyebiliyorum. Ancak şu anda olsa Samsung note tablet alırdım.

    13. AhmetYasir

      iPad nasýl o kadar puaný almýþ anlamadým enayi olmayalým diye vermiþler galiba

    Diğer yorumları gör (13) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Exit mobile version