AMD Catalyst 15.9.1 Beta Çıktı
Hatırlarsanız AMD, Catalyst 15.9 Beta sürümünü çıkaralı çok olmuyor. Özellikle Star Wars Battlefront, Fable Legends DirectX 12 için gelen güncelleme beraberinde birçok hatayı da düzeltiyordu.

Hatırlarsanız AMD, Catalyst 15.9 Beta sürümünü çıkaralı çok olmuyor. Özellikle Star Wars Battlefront, Fable Legends DirectX 12 için gelen güncelleme beraberinde birçok hatayı da düzeltiyordu. Fakat Catalsyt 15.9, tarayıcı penceresinin tekrar boyutlandırılmasının da dahil olduğu birkaç durumda, grafik kartlarında hafıza kullanılmasa dahi kullanılıyormuş gibi bellek değeri artan “memory leak” olayına sebep oluyordu.
Catalyst 15.9.1 Beta çıkış notlarına göre, “memory leak” sorununun da içinde bulunduğu birçok hata giderilmiş, 15.9 sürümünde olduğu gibi Diablo 3, Dragon Age: Inquisition, World of Warships, Assasin’s Creed Unity ve DiRT Rally oyunları için sorunlar çözülmüş, aynı zamanda AMD Catalyst Contol Center’da güncelleme alımını engelleyen problem de tamamen ortadan kaldırılmış.
Yeni çıkan Catalyst 15.9.1 Beta sürümünü Windows 10, Windows 8.1 ve Windows 7 32/64-bit uyumlu olarak güncelleme notlarıyla birlikte buradan indirebilirsiniz.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (8)
Nvidia abi gerisi hikaye
beta sürücüleri yüklemek istemiyorum beta olmayan normal bir driver gelmeyeli 2 ay oldu
Amd ekran kartı windows 10 yükleyince ekran parlaklığını kısamıyordum biraz kısınca ekran tamamen kararıyordu parlaklık değişmiyordu ya tam parlak ya da kararmış halde kullanmak zorunda kalıyordum düzelmiştir umarım
rn rn rn rn rn rn REDFOKS Nickli Uyeden Alintirn rn rn AMD acaba stabil bir sey cikarir mi?rn rn rn rnBirgun neden olmasin Ben nvidia ya getikten sonra cikartir herhalde
Nvidia
yükledim ama hdmi sorunu çözülmemiş malesef
AMD acaba stabil bir sey cikarir mi?