Reklam
    Reklam
    Donanım

    AMD GHz Edition’ı Çok Sevdi! Sıra 7950’de

    Sizlerle geçtiğimiz günlerde burada incelediğimiz, AMD‘nin en hızlı tek GPU‘lu ekran kartı olan Radeon HD 7970 GHz Edition‘dan sonra firma, yeni bir model üzerinde çalışmaya başladı.

    Tahiti XT GPU‘sunun hızlandırılmış ve Boost teknojisi kazandırılmış versiyonu olan AMD Radeon HD 7970 GHz Edition‘dan sonra, Radeon HD 7950‘nin hızlandırılmış versiyonunu çıkaracak.

    Reklam
    Reklam

    Tahiti Pro GPU‘sunu kullanan Radeon HD 7950, GHz Edition modeliyle 1 GHz barajında saat hızına sahip olacak. Ayrıca bu ekran kartıda Boost teknolojisi kazanacak. Radeon HD 7970 GHz Edition‘da olduğu gibi, 7950‘de de fiziksel bir değişiklik olmayacak. 

    Üreticilerin referans tasarım Radeon HD 7970 GHz Edition yerine özelleştirilmiş kartlara yöneleceği tahmin ediliyor. Çünkü AMD‘nin partnerleri, 7970 GHz Edition için bu yönde hareket ettiler.

    Reklam
    Reklam

    :: AMD, ürünlerini GHz Edition ile yenilemesi mantıklı mı?

     

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    2 Yorum

    1. SDN Okuru

      7970 Referans tasarım ile inanılmaz bir ses yapıyor. Zaten ortakları saat hızlarını 1Ghz üstüne çıkaracak ayarlamalar yapacaklardır. Maksat dostlar alışverişte görsün.

    Diğer yorumları gör (1) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap