İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Donanım

İstanbul Tokyo’da!

AMD tutkunları Tokyo‘ya giden ilk uçağa biletinizi hemen ayırtın, çünkü firmanın altı çekirdekli yeni Opteron’u İstanbul Japonya’da piyasaya çıktı. Bir önceki Shangai modelinin gelişmiş sürümü olan İstanbul 45 nm mimarisine sahip.

Shiftdelete.net

okunma

İstanbul Tokyo’da!

AMD tutkunları Tokyo‘ya giden ilk uçağa biletinizi hemen ayırtın, çünkü firmanın altı çekirdekli yeni Opteron’u İstanbul Japonya’da piyasaya çıktı.

Bir önceki Shangai modelinin gelişmiş sürümü olan İstanbul 45 nm mimarisine sahip. Socket F sistemleri için geliştirilen ve 6 MB L3 ön belleğe sahip olan İstanbul 2.2 Ghz, 2.4 Ghz ve 2.6 GHz‘lik üç model halinde piyasaya çıktı.

:: AMD’nin yeni Opteron modeline İstanbul adını vermesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.