Android kullanıcılarına yönelik olarak en iyi müzik uygulamalarını sizin için derledik. Değerlendirme kıstasımızı uygulamaların Google Play Store’dan indirilme oranları ve kullanıcı yorumları oluşturdu.
1-Black Player Music Player
Reklam içermeyen özelliği ile öne çıkan Black Player Music Player, MP3, WAV, OGG gibi standart yerel müzik dosyası formatlarını destekliyor.
Ekolayzer Build, BassBoost ve 3D Virtualizer veya harici Ekolayzer kullanma seçeneğini sunan uygulama, kişiselleştirilebilir uygulama içi çözümler içeriyor.
Uygulama içi ek satın almalar içeren uygulama, ücretsiz olarak Google Play Store’dan indirilebiliyor.
2-Google Play Music
Google Play’in müzik uygulaması olarak kullanıcılara sunulan Google Play Music, Android kullanıcılarının genel tercihini oluşturuyor.
Uygulama, özel çalma listeleri oluşturma, şarkı sözlerini bulma yönünde destek, geniş kütüphanede şarkı arama gibi özellikleri kullanıcılara sunuyor.
{pagebreak::2}
3- jetAudio Music Player
Basic 10 bant grafik ekolayzer, çeşitli ses efektlerine sahip müzik uygulaması, AM3D ses geliştirici, Bongiovi DPS gibi özellikleri kullanıcılara sunuyor.
14 uygulama Widget’ı içeren jetAudio Music Player, uygulama içi satın almalar haricinde ücretsiz olarak Google Play Store’dan indirilebiliyor.
4-Media Monkey
UPnP / DLNA sunucularından oyun, indirilmiş medya vb. uygulamalara erişimi barındıran Media Monkey, müzik haricinde diğer eğlence amaçlı çözümleri de kullanıcılara sunmayı amaçlıyor.
HTC cihazlarda Ses Beats ile uyumlu olan uygulama, ücretsiz olarak indirilebiliyor.
{pagebreak::3}
5-n7 Player Music Player
Uygulama bünyesindeki müziklere ulaşmak için tek tek arama yapma sorununu odağına alan uygulama, tüm şarkıları uygulama ara yüzünde kullanıcılara sunuyor.
10 Bant ekolayzer ile yüksek kalitede müzik dinleme çözümünü kullanıcılara sunan uygulama, FLAC, OGG gibi formatları çalıştırabiliyor.
Google Play Store’da 4.5 orana sahip uygulama, ücretsiz olarak indirilebiliyor.
6-Neutron Music Player
32/64-bit ses render motoruna sahip uygulama, Android platformunda en kaliteil müzik çözümünü sunma hedefi ile hareket ediyor.
Nötron Parametrik EQ, Surround, çapraz besleme ve diğer dijital ses efektlerini içeren Neutron Music Player, SMB / CIFS veya UPnP / DLNA gibi kaynaklardan müzik çalabiliyor.
4 Haziran 2016 Cumartesi günü itibariyle güncellenen uygulama, ücretsiz olarak Google Play Store’dan sağlanabiliyor.
{pagebreak::4}
7-PlayerPro Music Player Trial
Player Pro Music Player’ın deneme sürümü olan uygulama, telefona uygulamayı indirmeden önce denemek isteyen kullanıcılara uygun olarak gözüküyor.
20’den fazla tema, Widget Paketi, DSP Paketi gibi seçenekler sunan uygulamanın, Pro sürümü indirildiği takdirde demo sürümünü silmeyi gerektiriyor.
Deneme sürümü ücretsiz olan uygulamanın Pro sürümü ise 11.95 TL fiyatı ile kullanıcılara sunuluyor.
8-Poweramp
4 yıldır Google Play Store bünyesinde bulunan uygulama, 2.87 TL fiyatı ile Android kullanıcılarına sunuluyor.
Uygulamanın deneme sürümü ise ücretsiz olarak indirilebiliyor.
{pagebreak::5}
9-Pulsar Music Player
Materyal tasarımı ile sahip olduğu animasyon ve görsellerle öne çıkan uygulama, kullanıcıların ilgi alanlarına göre sanatçı resimlerini ve albüm kapaklarını kullanıcılara sunabiliyor.
ID3 etiket düzenleme desteğine sahip uygulama, ekrana gömülü şarkı sözlerini kullanıcıların hizmetine sunuyor.
Chromecast desteğini içeren uygulama, ücretsiz olarak Google Play Store’dan Android kullanıcılarına sağlanabiliyor.
10-Shuttle Music Player
6 bant dahili ekolayzer ile bas desteğini güçlendiren uygulama, Google Play Store üzerindeki en iyi kullanıcı arabirimi olma iddiasını taşıyor.
id3 etiketi düzenleme, klasör tarama, ChromeCasting TV’ye aktarım özelliklerini içeren Shuttle Music Player, ücretsiz olarak Google Play Store’dan indirilebiliyor.
:: Siz Android cihazınızda hangi müzik uygulamasını tercih ediyorsunuz?
Müzik konusunda en iyisi ios
Spotify da var
Neredeyse hepsini kullandım. PowerAmp kesinlikle tercih edilecekler arasında ilk sırada. Tek sıkıntım(her ne kadar gereksizde olsa) müzik çalarken herhangi bir görselliğin olmaması. Benim cihazın ekranı büyük. Kılıfım da stand özelliğide var. Yani koyayım masaya açıyım sesi ve bi görüntüde izliyim yani. Birde tema seçeneği çok ama güzel olanların çoğu ücretli. Hatta kimisi uygulamanın kendisinden daha pahalı.
Sonuç olarak kaliteli müzik için bu uygulama biçilmiş kaftan. Düzgün bir kulaklıkla memnun kalmaman zor hatta imkansız. Her şekilde tatmin eder.
Phonograph!!!!!
jetAudio'yu tek geçerim…
Phonograph Music Player nasıl bu listede olmaz anlamıyorum, sanıyorum gözünüzden kaçtı. Hem material tasarımın en iyi yansıtıldığı hem de üceretsiz olmasıyla cidden dikkat çekici ve oldukça başarılı bir müzik oynatıcısı.
Musixmatch En İyisi Bence. Listede 1. Olmalıydı…
Hepsi iyi güzel ama tasarımı kötü
samsungun kendi playeri varken bunlar gereksiz 🙂
NRG Player en iyisi…
Phonograph'ı tek geçerim.
HTC One M8 i olan biri hangisini kullanmalı
Sony in müzik çalarıda iyi
Genellikle play music olacak tabii ki çünkü zorundayız
Shuttle i tek gecerim
Spotify dan başkası yalan
doremi kullanıyorum çok iyi
Fizy yeterli benim için
Poweramp nin 3.0 sürümü çıkınca hemen alın derim eğer isterseniz şimdi alıp alpha olarak da kullanabilirsiniz ancak birkaç sorun ve eksiklik hâlâ devam ediyor
Konuyu yazan kişi birde Musixmatch uygulamasını inceleyebilir mi acaba çünkü bu listede kesinlikle olması geren bir uygulama
Bu listede spotify ın başta olmasi gerekirken listede bile olmaması?
Abi neden deezer yok
Musicxmatch bence 1 numara
Musixmatch
Phonograph'ı atlamışsınız, olmamış 🙁
Ttpod Tek Geçerim
Poweramp baskasi yalan 😉
Aimp nerede
sony xperia z2 kullanıcısıyım bunları deneme ihtiyacı duymuyorum
Musixmatch varken gerisi boş.
Google Play müzik kullanıyorum
Beyler spotify in ücretsiz versiyonugibi dusuneceginiz türden bir uygulama MusicAll uygulama play store de yok sitesinden indirme yapiyorsunuz cevirimdisi dinleme ozelligi bile var .
müzik caddesi uygulamasıda güzel
jetAudio pro tek geçerim diğerlerinin bu program karşısında en ufak bir şansları bile yok ama özelliklerini ses efektlerini kulaklığınıza en uygun ayarı yapacaksınız. Bu arada kulaklığınız ne kadar kalite ise programın size sunabilecekleri o kadar fazla oluyor. Eğer listesinde kulaklığınızın markası varsa direk seçip o kulaklık için yapılmış en iyi ayarlarla dinleme zevkine sahip olursunuz. Yoksada o kadar sorun değil siz kendiniz de kişiselleştirebiliyorsunuz.
Cepte Müzik uygulamasından başkası boş denerseniz bana katılacağınızdan adım gibi eminim.