Android 6.0 Marshmallow Duyuruldu
Google tarafından I/O 2015 konferansı ile duyurulan Android M sürümünün isminin ne olacağı sonunda açıklandı. Bugün elinde Marsmallow tutan bir Android heykeli ile tanıtılan yeni sürüm, Android 6.0 Marshmallow olacak. Android 6.0 Marshmallow açıklandı 23.

Google tarafından I/O 2015 konferansı ile duyurulan Android M sürümünün isminin ne olacağı sonunda açıklandı. Bugün elinde Marsmallow tutan bir Android heykeli ile tanıtılan yeni sürüm, Android 6.0 Marshmallow olacak.

Android 6.0 Marshmallow açıklandı
23. API için kararlı SDK geliştiriciler için kısa süre önce sunulan Android 6.0 Marshmallow sürümü ve onun için geliştirilen uygulamalar, Nexus 5, Nexus 6 ve Nexus 9 modelleri ile denenilebilecek.
Beklenen Android 7.0 ise, tahminlerimize göre gelecek yıl Android N ve bir diğer tahminimize göre Nutella ile anlaşmalı olarak Android 7.0 Nutella ismi ve pek çok yenilikle gelebilir. Ancak bunlar sadece bizim tahminimiz ve henüz bu tahmini doğrulayan hiçbir bilgi mevcut değil.
Android 6.0 Marshmallow, yeni Nexus’lar ile gelecek
2015 Sonbahar döneminde yeni Nexus modelleri ile birlikte ilk kez yayınlanması beklenen Android 6.0 Marshmallow, bakalım stabilite ve düzensiz güncellemelerden bıkan Android kullanıcılarını memnun edebilecek mi?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (47)
Dedim marshmallow olacak diye
Android 6.0 degil 5.2 olacak!nCok buyuk yenilikler goremedim umarim uzun kullanim sonucunda sistem sisme gibi sorunlari olmaz.nnSony, Xperia Z ailesine bu guncellemeyi de verirse adamdir.
@Android'in kendi tweetindeki linkten bir alıntı. 6.0 oldu. The final Android 6.0 SDK is now available to download via the SDK Manager in Android Studio. With the Android 6.0 SDK you have...
6.0 değil 5.2 olacak! Xperia Z ailesine bu güncelleme gelir dimi?
5.2 olur bu olsa olsa. yoksa bunun adını dolandırıcılık koysunlar.
6.0 değil 5.2 düzeltin lütfen
5.2
Bakalım android one 4g ye ne zaman gelecek
Sürümü önemli değil, asıl olan kararlı olması. Özellikle batarya konusunda.
Nexus 4 Lollipop aldıysa Marshmallow'u da alır sadece preview'i olmaz.
Alfebetik sıraya göre giderse 10 yıl sonra android z çıkar ve biter yada sayılardan devam eder
Android 7.0 Nurella olacakmış :-O
5.2 ocak beyler
İsteyen Google'de arama yapsın, Google Android M tanıtımındaki cihazlarda saatler 05.20'yi gösteriyor. Önceki sürümlerde de saatler sürümüne göreydi. (Örn: Android 5.0 Lollipop'ta saat 05.00 idi)
Düzensiz güncelleme olayı üretici firma ile alakalı saf android nexus canavar gibi güncelleme alıyor
Nut ella iyi fikir
6.0 olcagi beelli degol
nexus 4 3 yıllık bi telefon olabilir ama 2 gb ram ve 4 çekirdekle çok rahat bu sürümlere yükseltilebilir ama adamlar bıktı herhalde nexus 4 sevdalılarından satsın istiyolar :) satmayız aga telefon canavar 1 yıl daha gider nexus 8 alırım sonra :)
Neyi uğraşacak birebir aynı nexus 5 ile nexus 4..Bence verirler..
Fazla bir yenilik göremedim ben 6.0 fazla olmuş
6.0 mı 5.2 mi?
5.2 olacak
Nexus 4e neden gelmeyecek, nexus 5ten hiç bi eksiği yok. Sadece uğraşmak istemiyorlar. Bunlar hep satış stratejisi.
Abi çok iyi bu marşmelov dondurmalı sandıviç kitkat flan
6.0 DEĞİL!!! 5.2
6.0 olacak bir yenilik yok.. 5.2 olur anca bu.
Yav abi bu ne ya çocuk gibi..
Neresi 6.0 olacaksa artık 5.2 olmalıydı.
6.0 olucak.