Android Oyunu: Rail Rush
Miniclip.com’un hazırladığı Rail Rush, ekran görüntülerinden de görebileceğiniz üzere ektileyici grafiklere sahip bir oyun. Koşma oyunları ile aynı mantıkta ilerlediğimiz bu yapımda, bir vagonun içinde ilerliyor ve en uzun mesafeye ulaşmaya çalışıyoruz. Rail Rush, 17 Megabyte boyutunda.

Miniclip.com’un hazırladığı Rail Rush, ekran görüntülerinden de görebileceğiniz üzere ektileyici grafiklere sahip bir oyun. Koşma oyunları ile aynı mantıkta ilerlediğimiz bu yapımda, bir vagonun içinde ilerliyor ve en uzun mesafeye ulaşmaya çalışıyoruz.

Rail Rush, 17 Megabyte boyutunda. Arcade & aksiyon kategorisindeki yapım Android 2.1 ve üzerinde çalışıyor. Rail Rush 1 milyonun üzerinde indirilmiş.
{pagebreak::iki}
4 farklı karakter ile yaşadığımız bu macerada, en uzak mesafeye gidip puan yapmaya çalışıyoruz. Oynanışı çok basit. Hareket sensörleri yardımıyla karakterimizi sağa sola doğru eğerek elmasları toplamasını sağlıyoruz. Ayrıca raylarda bir çok engel ve kesinti bulunuyor.
Bu durumlarda da sağ, sol, yukarı ve aşağı hareketleri ile karakterimizi engellerden koruyoruz. Zamanlamanın çok önemli olduğu bu yapımda, çeşitli güçlendirmeler ile şansımızı artırabiliyoruz. Bu güncellemeler oyunun Shop adlı bölümünden alınabiliyor.

Shop‘tan güçlendirmelerin yanı sıra, tek kullanımlık araçlar, karakterler ve ekstra içerikler satın alabiliyoruz. Bu satın almaları ise oyunda topladığımız paralarla yapıyoruz.
Rail Rush‘da da mobil oyunlarda gittikçe popülerleşen Missions bölümü bulunuyor. Buradaki görevler gittikçe zorlaşıyor. Bu görevleri yapmanız şart değil ama oyunu çok fazla oynarsanız bu görevleri yapmak bir zevk haline geliyor.
Grafiklerin başarılı olduğu yapım, karakter çizimleri ve menü tasarımı ile adeta diğer oyunlara ders veriyor. Bu kadar başarılı bir görsele sahip olan yapım, aynı başarıyı seslerde de sürdürüyor. Gerek ana menüdeki gerek oyun içindeki ses efektleri oldukça başarılı. Müzik ise atmosferi tamamlıyor.

Sonuç olarak Rail Rush, orta yükseklikteki boyutuna rağmen iyi grafiklere sahip bir oyun. Android’in klasik koşu oyunlarından sıkılanlar için farklı bir deneyim yaşatacak.
İndirmek için tıklayın.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
Yorumlar (19)
Engel cikiyor ekranda tlfon isareti cikiyor sag sol isareti var ordan nasıl geçiliyor
Yaw bu pass ne ise yariyor berde kullanilir
Yaw bu pass ne ise yariyor berde kullanilir
Oyun kesinlikle güzel fakat cok zamn yiyor wallah ben hatunla en fazla 3345 felan yaptim
ya ben oyunu yukluyorum am play dedikten sonra ekrana kare kare seyler cıkıyor ne yapabilirim bilen soylesin lutfen :(
Ya telefon galax y oyunu yukuluorum acacam play diorum ekrana kareler gelior bi cozum lutfen oyun guzele benziyor
Bağımlılık yaratıp şarjın anasını ağlatan bir oyun. Oyun bence zor, 3000 küsür metreden öteye gidemedim. Steam power, tnt stick tarzı şeyleri aynı anda kullandırmıyor. 2000 metreden sonra oyunun hızına yetişemiyorum. Hareketi algılayana kadar adam yanıyor. Sanırım her değerli taşa ait bir dünya var, ilk görevlerin tümünü geçtim; başka görev kalmadı dedi ve sapphire adında yeni bir dünya açtı. Şimdi orada yeni görevler vermeye başladı. Sanırım bütün değerli taşlar için aynı şeyi yapacak, o kadar süre bıkmadan oynayabilir miyim bilmiyorum. Oyunda daha fazla ilerleyen varsa bi söylesin. Favori karakterim sol bariyerleri silahla vuran hatun. miniclip.com'da da bu oyun mevcut, orada dünya sıralamasında ilk sırada 15.000 metre yapanlar var. İnanasım gelmedi, ki bilgisayarda oynamak daha zor geldi telefondan sonra.
ölüm şehri nere bir görevde denk geldide ?
android için altın hilesi nasıl yapılıyor bilen var mı bazı karakterler için lazım da bu arada bir subway surfers ya da bir temple run değil ama güzel oyun
güzel güzel indir :)