Android Pie yüklü Galaxy S9 ortaya çıktı!






















Bugün yapılan bir sızıntı ile birlikte Android Pie yüklü Galaxy S9 modeli gün yüzüne çıktı. Önümüzdeki günlerde yeni Android güncellemesini alacak olan amiral gemisi, ayrıca yeni Samsung Experience 10 arayüzü ile de geleceğinin müjdesini verelim.
Android Pie yüklü Galaxy S9 görüntüleri sızdırıldı!
Haziran ayından Android Pie güncellemesini tanıtan Google, yeni güncellemesi yavaş yavaş amiral gemisi modellere sunmaya devam ediyor.

Bugün XDA tarafından yapılan bir sızıntı ile birlikte, Android 9 yüklü Galaxy S9 görüntüleri gün yüzüne çıkartıldı. Ayrıca yapılan sızıntı ile birlikte şirketin, Samsung Experience 10 arayüzünü geliştirmekte olduğu da gözler önüne serildi.
Yeni Android güncellemesini yeni arayüzü ile şereflendirecek olan Samsung, kullanıcılarına birçok yeniliği de beraberinde sunmayı hedefliyor.
Yeni güncelleme ile birlikte Samsung Experience 10 müjdesi!
Arayüz tarafında büyük bir değişime imza atacak olan Samsung, kullanıcılarına özel olarak bir gece modunu da sunacağını görmekteyiz. Daha yumuşak ve yuvarlak hatlara sahip olan ayarlar menüsü ve bildirim ekranı, Galaxy S9‘a oldukça farklı bir hava kattığını söyleyebiliriz.
Samsung Experience 10 arayüzü ile birlikte, arayüz ve bildirim ekranının hemen yanında yer alan tamamen yenilenen ayarlar menüsü de kullanıcılara oldukça kolaylık sağlayacak.

Galaxy S9 Plus modeli son alacağı güncelleme ile birlikte, son görevlerin açılma menüsü de baştan tasarlandığına şahit olmaktayız. Galaxy S9 modelleri Android Pie ve Samsung Experience 10 arayüzü ile bambaşka bir görünüme kavuşacak.
Yeni güncelleme ve Samsung Experience 10 birlikte kamera arayüzünde de önemli değişiklikler meydana getirilecek. Sızdırılan görselle birlikte bunu en net şekilde görebilmekteyiz.

Fakat yeni güncellemenin performansa nasıl bir etki edeceği hakkında net bir bilgiye sahip değiliz. Ancak arayüzde yapılan iyileştirmelerin, performansa doğrudan katkısı olacağını söyleyebiliriz. Yukarıdaki galeriden yeni arayüz ve güncellemeye ait olan ekran görüntülerini inceleyebilirsiniz.
Android Pie yenilikleri neler?
Android 9.0 ile birlikte yapay zekanın da yardımıyla akıllı telefonunuz daha akıllı, daha basit ve kullanıcılar için daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuluyor. Yeni özellikler arasında ekran çıkıntıları için dahili destek, yenilenen Hızlı Ayarlar paneli bulunuyor. Yeni bildirim özellikleri, bildirimlerdeki mesajlara yanıtlama ve akıllı yanıtlar da dikkat çekiyor.
Parmak izi doğrulama için güçlendirilmiş kullanıcı arayüzü, gizlilik geliştirmeleri, uygulamaların arka planda yaptıklarının yönetimi de yenilikler arasında.
Adaptif Batarya ve Adaptif Parlaklık ve Uygulama Aksiyonları ile Uygulama Dilimleri de yine kullanıcıların deneyimini çok daha ileri seviyeye taşıyacak. Dijital Sağlık özellikleri ise cihazınızla ne kadar zaman harcadığınızı yönetmeniz noktasında yardımcı olacak.
FIRSAT ÜRÜNLERİ

Teknoloji dünyasının bağrında gencecik bir yazar olan Deniz, teknolojiye olan merakını okurlara aktarmaktan büyük bir zevk duyuyor.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
" Android Pie yüklü Galaxy S9 ortaya çıktı! konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Android Pie yüklü Galaxy S9 ortaya çıktı! ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Android Pie yüklü Galaxy S9 ortaya çıktı! ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
Popüler Haberler
- 1
Samsung Galaxy Note 21 canlı görüntülendi
- 2
Huawei Mate 20 serisi kullanıcılarına üzen haber
- 3
Çalışanların ruh halini yöneticiye bildiren 'bileklik'
- 4
Fatih Sondaj Gemisi'nden beklenen haber geldi
- 5
Taksicilerden Uber'e karşı yeni hamle
- 6
Apple'a Telegram yüzünden dava açıldı
- 7
Son dakika! Facebook, Türkiye'ye temsilcilik atadı
- 8
ABD'deki şirketlerin 'Huawei lisansı' iptal edildi
- 9
Karne hediyesi için teknolojik cihazlar MediaMarkt'ta!
- 10
Samsung Genel Müdür Yardımcısı'na hapis cezası
En yeni Videolar
- 1
SDN ofisi parayı ne yapıyor?
- 2
Dünyanın en büyük AirPods'u kutusundan çıkıyor!
- 3
Facebook hem kabul etti hem 'tehdit' etti
- 4
Arçelik 9 Serisi A65 A 955 A 4K Smart TV incelemesi
- 5
300x zoom ile telefona yakından baktık!
- 6
A101’den 35 TL’ye yüz temizleme cihazı alıp denedik!
- 7
İçerik platformlarının aile üyeliklerini karşılaştırdık
- 8
MSI Optix MAG274QRF-QD monitör incelemesi
- 9
Android telefondan iPhone 12 Mini'ye geçtik
- 10
ABD yasağına Xiaomi'den ilk açıklama!
Forumdan Son Başlıklar Tümü
En Yeni İncelemeler Tümü
- 1
Ucuz çizim tableti! Xiaomi Wicue 11 inceleme
- 2
Kendisini AirPods Pro zanneden 109 liralık kulaklık!
- 3
Xiaomi Mi Robot Vacuum inceleme!
- 4
BİM'den 250 liralık kulaklık alırsanız ne olur?
- 5
Asus TUF Gaming A15 inceleme!
- 6
MSI Optix MAG322CQR oyuncu monitörünü inceledik!
- 7
Apple bilgisayarların geleceği! (Video)
- 8
A101'de satılacak Huawei Band 4 özellikleri neler?
- 9
Oppo Reno4 inceleme - Tasarıma bayıldık!
- 10
Ortalığı dağıtacak Fuji X-S10 inceleme! (Dünyada ilk)
- 11
Oppo Reno4 Pro inceleme ve özellikleri!
- 12
Bilgisayarı soğuttuğunu iddia eden vakum!
- 13
11 yaşındaki Kerem'in oyun kolu incelemesi
- 14
Huawei Freebuds Pro inceleme
- 15
GoPro Hero 9 Black elimizde!
Note8 icin beklemedeyiz.
Çok şık olmuş, çok güzel görünüyor
Evet note 8 bekliyoruz.
Samsung işte şimdi olmuş touchwiz yenilikleride harika
S9 plus cok guclu bir telefon ama yazilimi bi o kadar bunun gerisinde.. yapay zeka hic yok.. insaallah bunu gelistirirler..
Note8 e de gelir umarım
gitgide ios arayüzüne benzetiyor…
s8e gelirmi acaba ?
Kesinliklee gelirr
S8 e gelecek bekliyoruz
Samsung helal olsun gerçekten güzel ve kullanışlı gözüküyor
mükemmel çıktığı gibi bu sürümdeyim gördüğüm en iyi arayüz tasarımı
Samsung’tan vazgeçmek üzereydimki bu arayüzle devam kararı verdim. Çok başarılı olmuşa benziyor
samsung 1 numara gerisi hikaye
Samsungla ios benzerligi ne alaka yahu bırakin artik şu mantığı neresi ios a benziyor neredeyse android pi yide samsung yaptı ios a benzetti diyecekler ..
Bildirim Paneli tekrar Touchwiz 6.0 ikonlarına dönmüs. Menu ikonlari tekrar Grace Ux yapisinda olmus.
S9Samsung her zaman gelistirir yenilikci olur apple ayni mali yillarca isitir isitir satar 4 yilda bir gerinin logosunu degisip yeni ios derler samsung ise tamamen degisir yinede övunmez s9+ kullanicisi olarak.
Ne zaman gelir ya
Android 9 u galaxy j6 cihazim da alacak. InsAllah bu arayuzü de alir
Kasacak
Şimdi trump düşünsün (!)