Teknoloji Haberleri

    AOL Ofisinde 2 Ay Kaçak Yaşadı

    Büyük teknoloji şirketlerinin ofislerindeki rahat çalışma koşullarını mutlaka görmüşsünüzdür. Hatta belki o fotoğraflara bakarken “böyle ofisim olsa yaşarım ben burada” demiş bile olabilirsiniz. ABD’de bir genç, bu temenniyi gerçekleştirmeyi başardı.

    AOL’un K12 adlı programının bir parçası olarak AOL’un Palo Alto’da bulunan ofisine giren 19 yaşındaki Eric Simons, dahil olduğu program bittikten sonra da şirket tarafından verilen giriş kartının çalıştığını görünce ilginç bir karar verdi.

    AOL çalışanı gibi ofiste dolaşan ve 2 ay boyunca şirketin binasından çıkmadan yaşayan Simons, dikkatleri üzerine çekmemeyi başardı. Geceleri güvenlik kulübesinin dışında bulunan kanepede uyuyan Simons, sabah herkesten önce uyanıp spor salonuna giderek çalışmaya başladı. Ofisten herkesin çıkmasını bekleyip çalışıyor gibi yapan Simons, azmiyle de AOL çalışanlarının takdirini de kazanmayı başardı.

    İlk ayında sadece 30 dolar harcayan Simons, bir sabah 6’da bir güvenlik tarafından yakalanarak dışarı atıldı. AOL Mail ve Mobile başkan yardımcısı David Temkin ise “Palo Alto ofisimizde girişimciliği desteklemeyi hedeflemiştik, bu kadar başarılı olabileceğimizi hiç tahmin etmiyorduk.” açıklamasıyla bu ilginç olaya esprili bir yaklaşımda bulundu.

    :: Böyle bir ofiste 2 ay yaşamayı düşünür müydünüz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    8 Yorum

    1. SDN Okuru

      Ne var ki dai ne bu gaddarlık yazık çalışsın işte çocuk

    2. SDN Okuru

      Ahahaha hasta herif süper ya 😀

    3. SDN Okuru

      orada işe alsalar bari .

    4. SDN Okuru

      ofis nasıl bi şeymiş görseydik iyiydide

    5. PcMühendisi

      İlk bakılması gereken yer olması gerekir.2 ay nasıl bakmamışlar.

    6. Tangalı Penguen

      bana çok saçma geldi reklam kokan bir konu
      hiç mi bu şirketin içerisinde kamera yok? hiç mi gece kaydı tutmuyorlar…

    7. SDN Okuru

      işe alsınlar bari adamı yazık ya bu kadar azimli çalışan bulunmaz bir daha

    Diğer yorumları gör (7) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Exit mobile version