App Store RED Kampanyası Başladı
AIDS’siz bir gelecek içim mücadele eden RED‘e destek her geçen gün büyümekte. Apple da bu mücadeleye destek veren şirketlerden biri. Bu sebeple App Store ve Supercell işbirliğine girdi. Bu kampanya desteğinde Supercell oyunlarında aldığınız her bir RED paketinin satışından elde edilecek gelirin tamamı AIDS ile mücadele için Global Fund’a bağışlanacak.
Buna destek vermek için Clash of Clans’da (Pile of Gems) RED paketini, Boom Beach’de (Pile of Diamonds) RED paketini ve Hay Day oyununda ise (Bag of Diamonds) RED paketini satın alın ve siz de katkı sağlamış olun. Bu RED paketleri 4 Aralık saat 08:00 Pasifik Standart Zamanına kadar uygulama içi satın alımlar halinde mevcuttur.
RED kampanyasına desteğiniz halinde her bir satın alım sonucunda sınırlı süre boyunca dekoratif bir öğe kazacaksınız.
:: RED kampanyasını destekliyor musunuz?

Programlama ve Apple ürünleri ile yakından ilgili. Fotoğrafçılık ile uğraşan. Model uçak meraklısı Merter, haber ve özel içerikleriyle ShiftDelete.Net takipçilerine yeni içerikler sunmak için sabırsızlanıyor.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
" App Store RED Kampanyası Başladı konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere App Store RED Kampanyası Başladı ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda App Store RED Kampanyası Başladı ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
3 yorum - “App Store RED Kampanyası Başladı”
Ne alaka
Gerizekalı sdn okuru arkadaşım aids sadece uçkurla bulaşmaz. !!! tedavisi için elbette bağış toplayacak.
Milet uçkuruna sahip çıkamıyor. Apple bununla uğraşıyor.