Reklam
    Reklam
    Donanım

    Apple iWatch Kablosuz Şarjla Gelebilir

    Apple’ın 2009 senesinden beri tanıtacağı söylenen iWatch isimli akıllı saati artık bu sene içerisinde gerçekten tanıtılacağa benziyor. Önceki yıllara göre hakkında çok daha somut ve detaylı belgeler ortaya çıkan iWatch’ın bu seferde kablosuz olarak şarj olabileceği söyleniyor.

    The Verge’in ortaya çıkarttığı belgelere göre Apple’ın akıllı saatinde bulunacak olan NFC çipi sayesinde küçük bir kablosuz şarj aygıtı ile şarj olacağı ve üzerinde lightning girişi bulunmayacağı anlaşılıyor. Apple saatini girişlerden arındırarak iWatch’ı su geçirmez yapmayı planlıyor olabilir.

    Reklam
    Reklam

    Güneş Enerjisinide Kullanacak

    Geçtiğimiz günlerde The New York Times gazetesinin ortaya attığı iddialara göre Apple’ın akıllı saati güneş enerjisi ile de şarj olabilecek. Ekranın içerisinde bulunan güneş enerji paneli yardımıyla şarj işlemini gerçekleştirebilecek olan iWatch ile ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

    Reklam
    Reklam

    :: Apple iWatch sizce nasıl şarj olacak?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    7 Yorum

    1. SDN Okuru

      Mikrodalgada şarj olacak

    2. SDN Okuru

      Bunlae hep özentilik

    3. SDN Okuru

      akıllı saat, akıllı telefon, akıllı televizyon hepsi akıllı 🙂

    4. SDN Okuru

      kolda patlayan akıllı saatler.

    5. SDN Okuru

      Hep sunle bunla gelebilir sonunda sade sadece tek bir yenilikme geliyo adamlar hepsini birden degil tane tane satiyo herseferinde 800 euro

    6. SDN Okuru

      Şarj olmayacak.
      Disposible olacak.Kullanıp atacaz.
      Ama yine de lightning girişi bulunacak.
      “Adamlar yine şaşırtmayı başarmış” diycez.

    7. SDN Okuru

      SDN OKURU demiş ki:
      Bunlae hep özentilik
      Ne özentiliği yahu? Dedikodusu bile akıllı saatler yokken ortaya çıkmış. O sıralar bu saatlerin hepsi konsept idi. Adamların dedikodusu bile yetti. Çoğu firma o yüzden erken davrandı. Ancak apple da işini iyi biliyor. Önce dedikoduyu yayıyor. Onlar yaptıktan sonra sıra kendilerine gelince öyle bir şey çıkartıyorlarki sanki onu yeniden icat ediyorlar.

    Diğer yorumları gör (6) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap