İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Teknoloji

Apple’ın Yeni Uzay Gemisi Yolda!

Apple CEO‘su Tim Cook tarafından geçtiğimiz gün içerisinde gerçekleştirilen hissedarlar toplantısında söylediği yeni ürünlere yönelik stratejisinin haberini burada sizlere vermiştik. Aynı toplantıda ayrıca Apple‘ın yeni binası Campus 2‘nin tasarımı da ortaya çıktı.

Mustafa Coşar

okunma

Apple’ın Yeni Uzay Gemisi Yolda!

Apple CEO‘su Tim Cook tarafından geçtiğimiz gün içerisinde gerçekleştirilen hissedarlar toplantısında söylediği yeni ürünlere yönelik stratejisinin haberini burada sizlere vermiştik.

Aynı toplantıda ayrıca Apple‘ın yeni binası Campus 2‘nin tasarımı da ortaya çıktı. Tim Cook tarafından tanıtılan yeni bina için uzay gemisine benzer bir tasarımı kullanıldığı dikkat çekerken, yapının 2016 yılı içerisinde kullanıma açılacağı ve Apple‘ın bu binaya taşınacağı söylendi.

Bu yıl içerisinde temelinin atılacağını söyleyen Tim Cook, Campus 2’nin hacmi ve kapasitesi hakkında bazı bilgileri de paylaştı. Yaklaşık 2.8 milyon metrekare alana sahip olacak olan bu yapı, 14 binden fazla kişi ile çalışma yapabilecek güce sahip. Aynı zamanda doğa ile bir arada olacak olan Campus 2 içerisinde 7 binden fazla ağaç bulunacak.

Daha önce ortaya çıkan bilgiler ve tasarımlara göre Campus 2, 2015 yılında aktif olarak kullanılabilecekti ancak bu tarih yeni gelen açıklama ile 2016 yılına sarktı. Yine aynı bilgilere göre Steve Jobs‘ın bu proje üzerinde epey bir çalıştığı biliniyordu ve bu 1 yıllık gecikmede Jobs‘ın rolü olduğu tahmin ediliyor.

:: Apple’ın uzay gemisine benzer binası Campus 2’yi nasıl buldunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (10)

SDN Okuru

SimCity 11 Haziran'da Mac OS X'de Electronic Arts, Origin'den sonra Mac desteğini genişletmeye devam ediyor. Firma yaptığı duyuruyla yeni SimCity'nin 11 Haziran'da Mac için satın alınabilir olacağını duyurdu...

SDN Okuru

Yeni bina taşınma eski günleri çok arayacaksınız sonra salaklığınız yüzünden iphone eriyor yeni binadan bılmeyin

SDN Okuru

Binanın bir ucundan diğer ucuna gitmek zor olmaz mı bu tasarımla.

SDN Okuru

iyi güzel de Apple hemen hiç bişi üretmiyor, Iphone Ipad desen parçalar uzakdoğudaki fabrikalarda üretilip çinte montajlanıyor... 14,000 çalışan 2,8 milyon m2 alanda ne yapacak? Sadece yazılım mı? çok haklısın Apple ı çok severim Steve jobsu da ama 14.000 kişi napacak sadece yazılım olmamalı bence artık kendi işlemcilerini falan yapmalı

SDN Okuru

iyi güzel de Apple hemen hiç bişi üretmiyor, Iphone Ipad desen parçalar uzakdoğudaki fabrikalarda üretilip çinte montajlanıyor... 14,000 çalışan 2,8 milyon m2 alanda ne yapacak? Sadece yazılım mı?

northpower

insanın içi gidiyor. oturup kasıp ileri seviye yazılımcı olup google a giresim var diyenler nerdeee.

SDN Okuru

sanki bana yapıyolarrrrrrr aman tırtttttttttttttttt

SDN Okuru

Ortasına da Steve Jobs'ın türbesini yapsınlar

ylcntrs

adaş para var olanak var ! harika olur bu !

SDN Okuru

harika bi yer olacak.btnotlari

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.