Reklam
    Reklam
    E3 2017

    Assassin’s Creed Origins duyuruldu!

    Ubisoft‘un bir sene ara verdiği Assassin’s Creed serisi, günlerdir sızıntıları ile gündeme gelen Assassin’s Creed: Origins ile geri döndü.

    3000 yıllık uzun bir tarihi olan Mısır medeniyetinde geçecek olan oyun, Assassin’s Creed I, II ve Brotherhood gibi özündeki Assassin’s kardeşliği üzerine kurulu bir yapım olacak. Assassin’s Creed: Origins ile Suikastçiler Kardeşliği yani Assassin’s Brotherhood‘un kuruluşuna tanık olacağız. 

    Reklam
    Reklam

    Yeni oyunla birlikte ok ve yay kullanma, kılıç ile kalkan kullanımı mekanikleri geri dönecek. Ulaşımımızı ise at ve develerle yapacağız. 

    Microsoft Xbox One X‘in tanıtımından hemen sonra o konsola özel olarak 4K 60 FPS özellikte yayınlanan Assassin’s Creed: Origins‘in tanıtım ve oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Assassin’s Creed: Origins ile ilgili diğer tüm detayların ise E3 Ubisoft sunumunda gelmesi bekleniyor.

    Reklam
    Reklam

    İşte Assassin’s Creed Origins’in duyuru videosu!

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=cUuKIpCM2o0]

    İşte Assassin’s Creed Origins’in oynanış videosu!

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=YX0fd4q0baQ]

    Assassin’s Creed: Origins, 27 Ekim 2017 tarihinde PC, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One için piyasadaki yerini alacak. Teknoloji tarafında olduğu gibi oyun tarafında da iddialı olan Teknosa mağazalarından yapımı satın alabileceksiniz.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    14 Yorum

    1. SDN Okuru

      Ohaa 🙂 Beklediğimize değecek anlaşılan 🙂

    2. SDN Okuru

      hadi bir çıksın direk alıcam en sevdiğim oyun çünkğ

    3. SDN Okuru

      Kesinlikle birşeyler eksik!

      Mobil oyun gibi görünüyor.

    4. SDN Okuru

      Abi grafikler efsane olmuş. Görüntü iyi ama bakalım oyunun hikayesi nasıl ? Onu da göreceğiz.

    5. SDN Okuru

      Grafikler efsane mi olmuş? Her sene yayınladıkları o muhteşem ve oyuna heves etmememizi sağlayan CGI trailer yok. Tamam grafikler gelişti artık cihazlar daha güçlü CGI'a yakın gameplay görselleri elde edilebiliyor ama yine de bayağı eksik hele ki bu oyunda hem animasyonlar hem de insan detayları oldukça yavan görünüyor. Fiziklere ise diyecek bişey bulamadım o ok güdümlü mü nasıl öyle gidiyor hadi güdümlü olsun o nasıl bi animasyondur adam merdivenden inince ok pat diye yön değiştirdi. AC'in en büyük avantajlarından biri olayları ve anlık atmosferi gerçek veya gerçeğe yakın şekilde taklit etmesi ve yansıtmasıdır (gerek dövüş dinamikleri, hareket animasyonları gerekse hikaye gibi unsurlarda) fiziği de geçtim trailerda bulunan bu ve bunun gibi birkaç olay da (dev yılan gibi ama rüya ya da simülasyon olabilir) gerçekçiliği baltalıyor.

    6. SDN Okuru

      yıl olmuş 2017 şu npc lerin robotik hareketlerine bak. üstelik yanlarına yaklaşırken takılıyorlar.

    7. SDN Okuru

      sonunda brotherhood tadına yakın bir oyun yapmışlar gibi..

    8. SDN Okuru

      Bir kere de önyargılı olmayın demişsin de ilkinden bu yana tüm AC'leri oynamış AC fanı olarak konuşuyorum ben bunun yargıyla bilmem neyle alakası yok. Ayrıca sanırım Ubisoft çalışanı falansın ne bu bilgi yok Yunanistan bilmem ne ama haberiniz olsun öyle birşey büyük ihtimalle olmayacak. Her ne kadar Alpha olursa olsun ne Alphalar gördük üstüne görsel olarak fazla bişey katamazlar bu böyle. Çözünürlük hoş nedir bu arada çözünürlüğün güzeli kötüsü mü var 4K işte. Ama kullandığın sözcüklere bakılırsa kablonun takılı olduğu taraf sana ait. Görselden anlamayan 5 yıldır oyun oynayan adam da yorum yapıyor ya buna bitiyorum. Hiç bişey mazeret değil sunumu beceremediler. Oyun da böyle değildir umarım.

    9. SDN Okuru

      aynı ata binme ulan atın hareketleri bile aynı, çevredeki insanların hareketleri aynı.yapay zeka sıfır herkes aptal aptal ortalıkta kalabalık yapıyo.10 tane cümle var bütün halk onları konuşuyor..artık kusturacak kıvama geldi bu oyun.güzel sattı tamam anladık ama çevirip çevirip sokmanın bi anlamı da yok.farkı ne 1-2-3-4-5-6-7 den isimler değişik çevredeki binalar değişik.yemin ederim 1 en iyisiydi mahvettiler oyunu.

    10. SDN Okuru

      Evet gerçekten Ubisoft konferansında çığır açtılar adeta büyüledi Assassin's Creed, çok şey değişti çok fark var Microsoft konferansındaki tanıtımla arasında (!)

    11. ercanportakalErcan

      Lan her şeyi geçtim, Türkçe değil! İlla 1 sene sonra torrent’den indirip yamayı çakacağız. temiz temiz oynamak varken. Kekolar.

    Diğer yorumları gör (13) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap