Reklam

Avengers Endgame özeti yanlışlıkla yayınlandı!

46
Reklam

Birçok sinemasever tarafından merakla beklenen Avengers Endgame ile ilgili heyecan verici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şimdi de, Avengers Endgame özeti Disney Avustralya tarafından yanlışlıkla yayınlandı.

Birbirinden harika Super Bowl 2019 fragmanları!

Avengers Endgame özeti yanlışlıkla yayınlandı!

26 Nisan‘da vizyona girecek olan Avengers Endgame ile ilgili her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz hafta, ABD’nin en büyük spor etkinliklerinden biri olan Super Bowl‘da 30 saniyelik TV reklamı ile karşımıza çıkan yeni Avengers filmi, şimdi de senaryo özetiyle bizleri karşılıyor.

Disney Avustralya tarafından  yanlışlık yayınlanan Avengers Endgame özeti kısa süre içerisinde kaldırılmış olsa da, söz konusu bu detay serisinin hayranlarının gözünden kaçmadı.

Reklam

Disney tarafından yanlışlıkla yayınlanan özet ise şöyle: ” Avengers Infinity War’un hemen ardından Thanos’un etkisiyle evren yerle bir olmuştur. Büyük yıkım sonrasında hayatta kalan Avengers ekibi sonuçları ne olursa olsun, Thanos’un tüm yaşattıklarını geri almalı ve evrenin darmadağın olan evrenin düzeni yeniden inşa etmesi gerekir” 

Avengers Endgame özeti

Tüm bu yaşanılan olayların sonrasında çaresizlik içerisinde bir çıkış yolu arayan Avengers ekibinin, paylaşılan özetten de anlayabileceğiniz üzere tek kurtuluş yolu Kuantum Evreni.

Bu kısımdaysa, hayatta kalan kahramanlar Kuantum Evreni sayesinde zamanda geriye giderek Thanos’tan önce gerekli taşları ele geçirecek. Böylece, Thanos’un da tüm planları da altüst olmuş olacak.

Sizce, serinin son filmde bizleri nasıl bir senaryo bekliyor? Bu konu ile ilgili düşüncelerinizi hemen aşağıda yer alan yorum kısmından belirtebilirsiniz.

46 Yorum

  1. Zamanı geriye alıp herkesi geri canlandıracaklar. Başka bir olasılık yok. Amerika asla kaybetmez. Kendileri ve kahramanları için kötü bir imaş olur yoksa.

  2. Marvel ve diğer kahraman filmlerinde hiçbirşey yanlışlıkla yapılmaz. Kasıtlıdır, iştah kabartbak için

  3. Bunu geçen sene infinity war’dan sonra bana da sorsanız ben de bu cevabı verirdim özet demek biraz abartı sanki.

  4. Olasiliklardan biri de thanos kızı için üzülüp onu geri getirmek için taşları kullanacaktir bu sayede kahramanlar taşları alabileceklerdir. Zamanda geri gidecekleri belli zaten. O şekilde evreni kurtarabilirler zaten.

  5. Arkadaş ellerindeyken johnny blaze i niye eklemiyorlar ben ona yanıyorum,hem oda portal açabilir bu tarz güçleri var.
    Ayrıca Qicksilver ya da Adam warlock karakterlerinin gelme ihtimali varmı çok merak ediyorum.

  6. Bu ne yaa geriye donerek yapmazlar ins yanlis senaryodur thonesin en sonki guclu haliyle savasmalari gerekir bence daha guclenerek ve ekibi grnisleterek

  7. Taa en başa dönmeye gerek yok. Titan’dayken Thanos’tan İnfinity Gaunlet’ı çıkardıkları zamana dönüp Quill’e engel olsunlar o kadarı kafi.

    • Taa en başa dönmeye gerek yok. Titan’dayken Thanos’tan İnfinity Gaunlet’ı çıkardıkları zamana dönüp Quill’e engel olsunlar o kadarı kafi.
      Cevap : Ama o zaman da Gamora ölü kalıyor onu da geri istemez mi Quill? Adam zaten Gamora öldü diye kafayı yedi

  8. Bir de Adam Warlock bu filmde de dahil olmayacaksa hiç dahil olmasın şu seriye. Evrenin yarısı yok oldu, geri geldi. Sen bu olaylardan sonra GotG’nin peşine düşersen vay haline!

  9. Hyperıon ve Moon Knight ekibe katılmalı benim fikrimce ve Thanosu o son güçlü haliyle alt etmeleri gerekmektedir.

  10. Zamanda geri gidebiliyorlarsa zaman taşı nın hiç bir anlamı kalmıyor. Güzel bir film olacağı kesin. Hulkun intikam arzusunu ve yeni filmdeki güç kapasitesini merak ediyorum. Quantum varsa antman ve waspta filmin büyük parçalarından olacağı kesin. Sabırsızlıkla bekliyorum .

  11. bence kahramanların bi kısmı geçmişe dönüp taşları toplarken bir kısmı da geçmişe dönmeyecek ve thanosu oyalayacak

  12. dr strenge madem tek bir ihtimal ile kazanacaklarını biliyorsa thanos un titanda onları yeneceğini de biliyordu o zaman neden onunla savaştı?

  13. ruh taşını kim, nasıl alacak? ruh taşı sadece onun gücünü anlayan birine gidiyor yani biri sevdiği birini mi kurban edecek?!?

  14. Bence kahramanlar birlik olucaklar ve zamanda geri gidib tanoru mahf edecekler ve evrende eski haline donecek

  15. Bence kahramanlar birlik olucaklar ve zamanda geri gidib tanoru mahf edecekler ve evrende eski haline
    donecek

  16. X man in geçmiş gelecek günler filminde wolverine geçmişe gidiyordu oradaki gibi bir kız bunları yapabiliyorsa aralarından en güçlü olanı geçmişe gönderip Thanos u öldürebilir

  17. Thonosun anne ve babasının düğün ve balayını engellerse yeter 🙂 şu geçmişe gitme işlerini sevmiyorum sonra gelecekle ilgili sorun çıkıyor.

  18. Bende öyle düşünmüşdüm ant man and vaspdan öyle bi şey aklıma girmişdi hani ant man quantumda kalıyo

  19. Bence de kuantumdan geçmişe gidecekler zaman gildabı sayesinde (ant man and wasp filminde bahsedilmişti) bu olabilir thanosun taşları almasını engellerler

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version