Teknoloji Haberleri

    AVG: Dünyanın En Tehlikeli Ülkesi Türkiye!

    AVG, uzun süredir yürüttüğü “çevrim içi saldırı” araştırmalarını nihayete erdirdi. Şundan eminiz ki, sonuçlar ülkemizdeki kullanıcıların pek hoşuna gitmeyecek. Çünkü, dünyanın en tercih edilen güvenlik şirketlerinden birinin verilerinde, bir numarayız ve bu “birincilik” pek hayra alamet değil.

     

    AVG’ye göre, Türkiye’de AVG Anti Virus ve internet koruma seti kullanan 10 kişiden 1’i saldırıya uğruyor. Rusya’da bu oran 14’te 1 iken, Amerika Birleşik Devletlerinde 49’da 1, İngiltere’de 65’de , Uzak Doğu devi Japonya’da ise 404’te 1 olarak şekilleniyor. Korsanlarımız, korsanlıklarından vazgeçmeyeceğine göre, biz kullanıcılara, çok daha sıkı önlemler almak düşüyor.

    :: Şirketin araştırması hakkında ne düşünüyorsunuz? Verilerinizi nasıl koruyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    3 Yorum

    1. SDN Okuru

      saçma bir haber.

      saldırı dediğiniz olay önce modemdeki firewall a takılması lazım.
      o firewallı geçip bilgisayarda nasıl bir saldırıya maruz kalınıyormuş çok acaip. Bu saldırı dediği eğer virüs bulaşması ise

      AVG bir işe yaramıyor zaten.

    2. SDN Okuru

      Bu saldırıların nedeni AVG’nin başarısızlığından, tamamen kalitesiz.

    3. SDN Okuru

      AVG Anti-Theft programını cep telefonuma yükledim ve kullanıyordum. bu sabah anti theft adlı bir uygulamasını aktif ettim. bu uygulama nedir ve acaba ücretli midir?

      oguz.alkan@windowslive.com

    Diğer yorumları gör (2) Yorum Yap

    Yorum Yaz