Reklam
    Reklam
    Haberler

    Battlefield 2042 oyuncularına güncelleme müjdesi!

    Battlefield 2042 için planlanan güncelleme sonunda geliyor. DICE yüzlerce düzeltmenin yer aldığı eklentiyi yayınlayacak.

    Battlefield 2042, olaylı çıkışının ardından toparlanmanın yollarını arıyor. DICE ve EA ortaklığında piyasaya çıkan yapım, o kadar kötü geri dönüşler almıştı ki, serinin en başarısız oyunu olarak tarihe geçmişti. Hataları nedeniyle oyuncuların da sert yorumlar yaptığı oyun, düzelme yoluna doğru giriyor.

    Aralık ayında büyük bir güncelleme yayınlayacaklarını açıklayan DICE, oyuncuları çok da beklemeyecek. Zira yeni güncelleme için geri sayım başladı.

    Reklam
    Reklam

    Battlfield 2042 için planlanan güncelleme geliyor

    Birçok hata düzeltmesinin yer aldığı güncelleme, Türkiye saati ile 11.00′de oyunculara sunulacak. Tam 150′den fazla harita iyileştirmesine sahip olacak düzeltme, oynanış konusunda da yeniliklere sahip. Genel olarak kullanıcı arayüzünün daha optimize çalışacağı öğrenilirken, oyuncular için haftalık görevler bölümü de açılacak. Geniş kapsamlı düzeltmelerden beklentiler de bir hayli yüksek. Oyuncular yaşanan sorunların giderilmesini sabırsızlıkla bekliyor.

    Battlefield‘ın en önemli reklam konusu olan Portal da, iyileştirmelerden nasibini alacak. DICE, gelen şikayetler üzerine botlardan arınacak oyun moduna bir de sadece araçların kullanıldığı özel bir eklenti ilave edilecek. Ayrıca yine Portal içerisine, Counter Strike oyunlarından alıştığımız bir mod daha eklenecek. Yeni gelen Gun Master ile, etkisiz hale getirdiğiniz düşmanlarınızdan puan toplayarak silah satın alabileceksiniz.

    Güncelleme 0.3.0 adıyla indirime sunulacak yamanın boyutu henüz belli olmadı. Ancak DICE‘ın kendi sitesinde paylaştığı liste, çok da iç açıcı boyutların olmayacağının sinyalini veriyor. Oyundaki kare hızı düşüşlerinin de önüne geçileceğini duyuran stüdyo, Battlefield 2042‘nin ilk çıktığı halinden daha iyi olmasını umuyor.

    Reklam
    Reklam

    Ayrıca Aralık ayının başında geleceği açıklanan güncellemenin, hemen ayın ikinci gününde gelecek olması da, kayda değer bir gelişme diyebiliriz. Neredeyse Cyberpunk 2077 ile karşılaştırılan Battlefield 2042, eğer güncelleme başarılı olursa, oyuncuların takdirini kazanabilir. Bununla birlikte DICE‘ı önümüzdeki günlerde zor bir süreç bekliyor diyebiliriz. Yüzlerce düzeltmenin yer aldığı güncellemenin notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

    Peki sizler DICE tarafından planlanan güncellemeyi nasıl buldunuz? Sizce düzeltmeler sayesinde Battlefield 2042 sorunlarından kurtulabilecek mi? Görüşlerinizi bizlere aktarmayı unutmayın.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    2 Yorum

    1. Furkan

      Optimizasyon düzelmedikçe bunların pek bir anlamı yok 1024×720 ile 1920×1080 aynı fps almak saçmalık

      1. Onur

        Sana katılıyorum optimizasyon sorununu kesinlikle çözmeleri lazım yoksa oynanmaz

    Diğer yorumları gör (1) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap