Türk şirketi Bluetech, Almanya’da düzenlenen enerji fuarında şarj istasyonlarıyla büyük ilgi gördü. Yüksek teknolojiyi yenilikçi tasarımlar ile buluşturan firma, sunduğu hızlı şarj çözümleri ve vizyonuyla fuarda adından söz ettirdi. ShiftDelete.Net Kurucusu Hakkı Alkan bu videoda Bluetech ile bir röportaj gerçekleştirdi.
Türkiye’den dünyaya açılan şarj istasyonu Almanya’da
Fuarda öne çıkan ürünlerden biri, devasa bir ekrana sahip, 320 kW gücünde hızlı şarj istasyonu oldu. Bu istasyon, şarj istasyonlarının reklam panosu olarak da kullanılabileceği ve işletmecilere ek gelir modeli sunabileceği fikrini ortaya koydu.
Bluetech Satış Direktörü, üretimlerinin büyük oranda yerli olduğunu ve Dilovası’ndaki fabrikalarında gerçekleştiğini vurguladı. Şirketin hedefi, güneş enerjisiyle çalışan şarj istasyonlarıyla araçların neredeyse bedavaya şarj edilebildiği bir gelecek inşa etmek.
Apple akıllı yüzük geliyor! Neler sunacak?
Apple'ın giyilebilir teknoloji alanındaki yeni hedefi akıllı yüzükler. Editörümüz Alperen de bu videoda akıllı yüzüğü ele aldı.Bluetech’in öne çıkan bir diğer özelliği ise kullanıcı dostu arayüzü. Güneş ışığında bile rahatlıkla görülebilen, 5 inçten 55 inçe kadar değişen boyutlarda dokunmatik ekranlar, şarj deneyimini kolaylaştırıyor. Ayrıca Bluetooth bağlantısı ile araç şarj olurken film izleme gibi imkanlar da sunuluyor.
Şirket, 30 kW’tan 800 kW’a kadar farklı güç kapasitelerine sahip geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Otobanlar, AVM’ler, siteler ve bireysel kullanımlar için çeşitli modeller mevcut. Bluetech ayrıca, müşterilerine danışmanlık hizmeti de sunuyor ve ihtiyaçlarına en uygun şarj istasyonunu seçmelerine yardımcı oluyor.
Fiyat/performans açısından da iddialı olan Bluetech, Çin menşeli ürünlerin hakimiyetine karşı, kalite ve yerli üretimle rekabet ediyor. Ayrıca servis ve destek hizmetlerini Türkiye’den vermenin sağladığı avantajla da öne çıkıyor.
Üreterek iç ve dış pazar payını yaratmak başarıdır.Helal olsun..
320kW/h sarj kapasitesi :))) 3 tane sarj istasyonu kursan nerdeyse 1mW . Bunu yenilebilir enerji ile karsilaman icin ortama 4000 tane panel, 15-20 tane invertor 🙂 Bu kadar panel en az 8000m2 de yer kaplar. Yok daha neler ….