Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    BiRi Bizi Koruyor!

    Bir Koç.net uygulaması olan “BiRi” ile artık İnternet’iniz daha güvenli. BiRi ADSL abonelerine “Aile Koruma Hizmeti” ve “Güvenlik Hizmeti” sunmaya başlayan Koç.net, bilgisayarlarınızı ve çocuklarınızı İnterenet’in zararlı içeriklerinden koruyor. BiRi uygulaması, virüs, casus yazılım, kişisel bilgi hırsızlığı gibi web tehditlerine karşı bilgisayarı ve kişisel bilgileri koruma altına alırken, Aile Koruma Hizmeti sayesinde çocuklar için güvenli bir İnternet ortamı yaratıyor.

    İçerik filtreleme servisi sayesinde BiRi, çocukların, ailelerin belirleyeceği sınırlar içinde İnternet’ten faydalanmalarını, zararlı sitelerden uzak durmalarını sağlıyor. Zaman kontrolü hizmeti, İnternet kullanım sürelerinin belirlenmesine, kişisel özel şifreleme hizmeti ise her aile bireyi için şifre tanımlanmasına imkan veriyor.

    Reklam
    Reklam


    İnternet’teki zararlı uygulamalar, hacker’ların bilgisayarınıza ulaşmasına sebep olabilir.

    Ne Kadar Ödeyeceğiz?

    İki kullanıcıyı destekleyen Aile Koruma uygulaması, BiRi ADSL paketi alan tüm aboneler için ücretsiz olarak yayınlanıyor. Kurulumu ve kullanımı kolay olan bu hizmet, üçüncü kullanıcı için KDV dahil 2 TL‘ye sunuluyor. Üç kullanıcıyı destekleyen, aylık ya da yıllık abone olabileceğiniz BiRi Güvenlik hizmetine, BiRi ADSL abonelerine özel ayda sadece 2.75 TL (KDV dahil) veya yılda 28 TL‘ye (KDV dahil) sahip olabilirsiniz.

    Reklam
    Reklam

    Mevcut BiRi ADSL aboneleri, www.jetfatura.com adresinden kullanıcı adı ve şifrelerini girerek, Aile Koruma ve Güvenlik hizmetlerini ücretsiz olarak indirebiliyor. Aboneler, Jet Fatura kullanıcı adı ve şifresi için (216) 556 10 20 no’lu Yardımcı BiRi Hattı‘na başvurabilir.

    :: BiRi ADSL abonesi misiniz?

    Bilgi İçin: www.biri.com.tr

    Reklam
    Reklam

     

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Mobil Versiyondan Çıkış Yap