İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Dizi

Breaking Bad’in yaratıcısı yine şaşırttı

Breaking Bad'in yaratıcısı Vince Gilligan, yeni dizisi Pluribus ile büyük beğeni topladı.

Alperen Esin

okunma

Breaking Bad’in yaratıcısı yine şaşırttı

Televizyon tarihine damga vuran “Breaking Bad” ve “Better Call Saul” dizilerinin yaratıcısı olarak tanınan Vince Gilligan’ın yeni projesi Pluribus, bu hafta Apple TV’de izleyicilerle buluştu ve yayın platformunda zirveye yerleşti. Bilim-kurgu türündeki dizi, ilk iki bölümüyle hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden tam not aldı. Pluribus’un elde ettiği başarı, Apple’ın yüzünü güldürüyor.

Pluribus dizisi oldukça beğenildi

Vince Gilligan imzasını taşıyan dizinin beklentileri karşıladığı, yayınlanan ilk verilerle netleşti. Pluribus’un Rotten Tomatoes’taki eleştirmen puanı 100 üzerinden 100 olarak belirlendi.

İzleyicilerin verdiği puan ise 85 seviyesinde. Ayrıca dizinin IMDb’deki izleyici puanı bugün itibarıyla 9 olarak kayıtlara geçti. Bu yüksek puanlar, Pluribus’un hem eleştirmenleri hem de izleyicileri etkilemeyi başardığını gösteriyor. Eleştirmen puanı, diziyi şu anda tüm Apple TV dizileri arasında ilk sıraya taşıdı.

Tahmin edildiği gibi izleyicilerden büyük ilgi gören Pluribus, haftalık izlenme tablosunda da ilk sıraya oturdu. Şu an için sadece ilk iki bölümü yayınlanan dizi, Apple TV’de yayımlanan Ted Lasso, Severance ve The Last Frontier gibi popüler yapımları geride bıraktı. Apple henüz dizinin izlenme sayılarını paylaşmamış olsa da başka kaynaklardan gelen ilk veriler, Pluribus’un oldukça etkileyici bir çıkış yaptığına işaret ediyor.

Pluribus’un ana karakteri ünlü bir yazar olan Carol Sturka. Yeni kitabının tanıtımı için tura çıkan Carol, New Mexico eyaletinin Albuquerque şehrine geldiğinde kendini tuhaf bir salgının ortasında buluyor.

Şehirde hızla yayılan bir virüs, herkesi bir anda mutlu ve hoşnut bireylere dönüştürüyor. Ancak bir tek Carol bu durumdan etkilenmeyerek “normal” kalıyor. Apple, diziyi şu sözlerle tanımladı: “Farklı türleri harmanlayan bu özgün dizide dünyanın en mutsuz insanı, dünyayı mutluluktan kurtarmak zorundadır.”

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.