2005 yılından bu yana devam eden BTK kurul başkanlığı görevini sürdüren Tayfun Acarer‘in görev süresi, 2010 yılında Bakanlar Kurulu tarafından 5 yıllığına daha uzatılmıştı. 2010 yılından bu yana uzatılan ek süre de doldu ve BTK’da bir devrin sonu geldi.
BTK’nın toplantı yapma ve karar alma yeterliliği de kalmadı!
Tayfun Acarer’in görev süresinin dolmasıyla beraber 4 üyesi kalan BTK’nın karar alma ve toplanma için yeterliliği de kalmadı. BTK’nın 7 kişilik yönetiminden 2 kişinin de görevi daha önce dolmuştu.
Yetkililerden edinilen bilgiye göre, Acarer’in yerine henüz yeni bir atama yapılmazken, büyük ihtimalle BTK tarafında yeni kararların alınması için seçim sonrası beklenecek.
Seçimden sonra ya yeni bir başkan atanacak ya da mevcut başkanın görev süresi uzatılacak. Bakalım hangisi olacak?
Tolga abi devlet destekli adam gibi yerli telefon yapilsa guzrl olmaz mi?
Btk’de diye okunmaz mý ben mi yanlýþým ?
Hangi makam, kurum olursa olsun bence 5 seneden fazla kalamamalý, sonra o makamdan gitmek istemiyor kimse
yeni gelmeli padişah mı bu süre uzatıyor devam ediyor saçmalık
Ülkenin çivisi çıkmış
Yeni kurul kurar koalisyonumuz
Hee gelen işi yeniden öğrenecek. Piyasayı sıfırdan analiz edecek. Yapılan hatalar tekrarlanacak. Bu yüzden eskisinin uzun süre devam etmesi daha iyi.
Yeni kuralacak hükükmette umarim telefon kayit zimbirtilari kalkar
Bir kurum’da birilerinin zun süre görevde kalmalarýnýn iki nedeni olabilir. Kurumun bir alternatifi yok, Yöneticinin bir alternatifi yok. Ülkmizde de bilgi ve beceri olanlarýn sayýsý pek fazla olmadýðýndan, (Çünkü çoðu kiþi okumak yerine, hemen bir iþe girmeyi ve para kazanmayý tercih ediyor. Ben de dahil) kritik konumlarda görevlendirilebilecek birilerini bulabilmek zor. Görevlendirilen kiþiler de yine, tam iþi öðrendiklerinde, ya yýpratýlmýþ oluyorlar, yada görev süreleri bitmiþ oluyor ve emekliliðe ayrýlýyorlar. Eminim, sizlerde okulunuzun biteceði günü sabýrsýzlýkla beklemektesiniz ve bir an önce elinize biraz para geçsede, Ýphone’nun son çýkan modelini alabilmeyi hayal ediyorsunuzdur. Çünkü, butonlarý daha deðiþik olacakmýþ. Bir ülkede okuyanlarýn sayýsý az olduðunda, adam olanlarýn sayýzýda bir o kadar az oluyor.