Bu televizyon fiyatıyla çok konuşulur!
Samsung’un 2018 model QLED panelli akıllı televizyonları verdikleri kristal berraklığındaki görüntü kalitesi ve yüksek fiyatlarıyla çok konuşuluyorlar. Peki, bu televizyonlardan biri olan, 65 inçlik Curved Smart TV satın almak isteyenler için hangi özellikleri sunuyor? Bu televizyon 18 bin TL‘lik fiyatını hak ediyor mu?
65 inçlik Samsung QLED Curved Smart TV (2018) mercek altında
QLED sayesinde 1 milyardan fazla renk gösterebilen bu televizyon, Samsung’un iddiasına göre bir televizyonda görebileceğiniz en canlı, en doğru renklere sahip. Yüzde 100 renk hacmi sağlayan akıllı TV, gördüğünüz gerçekçi, zengin ve ayrıntılı renk aralığını maksimuma çıkarıyor.
HDR 10+ desteği bulunan Q HDR Elite parlak veya karanlık sahnelerde çok daha fazla ayrıntıyı ortaya çıkarıyor. Diğer bir önemli noktaysa, QLED televizyonların uzun süre dayanıklı olmasında yatıyor. Samsung QLED serisi TV’lerin Quantum Dot paneli inorganik olduğu için, OLED televizyonlarda bir süre sonra görülen OLED yanıklarını bu TV’lerde görmüyorsunuz.
İsterseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler!
FIRSAT ÜRÜNLERİ

Tamriel'in bağrından kopup gelen Emin, sıkı bir TES ve Dark Souls hayranıdır, tam bir oyun delisidir. Çok uzun zamandır oyun oynuyor, tam çözüm çekip, inceleme yazıyor.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
" Bu televizyon fiyatıyla çok konuşulur! konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Bu televizyon fiyatıyla çok konuşulur! ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Bu televizyon fiyatıyla çok konuşulur! ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
Popüler Haberler
- 1
Çin'den 'koronavirüs salgını böyle başladı' itirafı
- 2
Bakan Selçuk'dan kritik yüz yüze eğitim açıklaması
- 3
Formula 1'de iptal edilen yarışlarda İstanbul detayı
- 4
Windows 10'da bilgisayarı tık yapmadan bozan hata
- 5
Nike ve Adidas tasarımcısından 'Tesla' imzalı ayakkabı
- 6
Yeni PS5 modeli için alınan patent sızdırıldı
- 7
Samsung S Pen desteği için dikkat çeken iddia
- 8
Pfizer logosuna Türk dokunuşu
- 9
11. nesil Intel Core işlemciler fiyatları ile sevindirebilir
- 10
PlayStation 5 ve Xbox Series X'e gelecek tüm oyunlar
En yeni Videolar
- 1
300x zoom ile telefona yakından baktık!
- 2
A101’den 35 TL’ye yüz temizleme cihazı alıp denedik!
- 3
İçerik platformlarının aile üyeliklerini karşılaştırdık
- 4
MSI Optix MAG274QRF-QD monitör incelemesi
- 5
Android telefondan iPhone 12 Mini'ye geçtik
- 6
ABD yasağına Xiaomi'den ilk açıklama!
- 7
Ofisi dumana boğduk, Mia Air ile kurtulduk!
- 8
Galaxy S21 Ultra inceleme: Dünya ile aynı anda
- 9
MSI Stealth 15M oyun dizüstü bilgisayarını inceledik!
- 10
Mehmet Demirkol ile Samsung TV sohbeti!
Forumdan Son Başlıklar Tümü
En Yeni İncelemeler Tümü
- 1
2020'de en çok kazanan YouTuber: Ryan Kaji
- 2
Ucuz çizim tableti! Xiaomi Wicue 11 inceleme
- 3
Kendisini AirPods Pro zanneden 109 liralık kulaklık!
- 4
Xiaomi Mi Robot Vacuum inceleme!
- 5
BİM'den 250 liralık kulaklık alırsanız ne olur?
- 6
Asus TUF Gaming A15 inceleme!
- 7
MSI Optix MAG322CQR oyuncu monitörünü inceledik!
- 8
Apple bilgisayarların geleceği! (Video)
- 9
A101'de satılacak Huawei Band 4 özellikleri neler?
- 10
Oppo Reno4 inceleme - Tasarıma bayıldık!
- 11
Ortalığı dağıtacak Fuji X-S10 inceleme! (Dünyada ilk)
- 12
Oppo Reno4 Pro inceleme ve özellikleri!
- 13
Bilgisayarı soğuttuğunu iddia eden vakum!
- 14
11 yaşındaki Kerem'in oyun kolu incelemesi
- 15
Huawei Freebuds Pro inceleme
Samsung qled mi LG oled mi?
Lg 55b7v aldım. 8 aydir kullanıyoruz. Ben ömrümde bu kadar net ve kaliteli görüntü hiçbir tv de görmedim. Ekran yanigi da olamaz çünkü tv yi kapattiktan sonraki 15 dk icinde tv kendi icerisinde guncelleme yapiyor ve check-up yapıp bir sorun var ise kendini onariyor. Ekran yanigi Samsung marka telefonlarda ancak görürsünüz bol bol. Lg kedinlikle mükemmel. Ustelik tum yabanci forumlarda da bakabilirsiniz qled mi oled mi sorusunun cevabini. Kimseyi dinlemeyip lg oled den şaşmayın derim sadece.
tv in arıza yaptığında, yada güncelleme yapmayınca yada servise işin düşünce bu mesajını tekrar gözden geçirirsin.
Araba Parasına Televizyon Oda Güzel
Eski bir samsung 46es7000 kullanıcısı olarak samsung birdaha asla evime sokmam cihazları panel anlamında kalitesiz ve vıcık vıcık renk fışkırması 65ug870v lg tv alınca samsungun ne kadar kötü bir tv olduğuna kanaat getirmiş oldum son olarakta aynı tv mağdurlarında biride arkadaşım oda sony 65xe9305 geçti gerçek bir tv sony lg yanında kalitesiz
samsung alacağım en son televizyondur
Oled in siyahına yanaşamaz bile kendim gördüm
18000TL çok pahalı değil mi?
Çok fazla pahalı hemde çoooooook pahalı
araba parasına tv yazan arkadaşım, araba fiyatları da yerinde durmuyor durmadsn artıyor.
adam sıfır demiyor 2. el diyor bizdekiler gibi markalara tapmayanlar hakettiği parayı veriyor… mesela 1400£ ile Audi A4 2004 modeli alabildiğin ülke var…
iPhone için taa Amerikaya gidip heber yapıyorsunuz, masraftan kaçınmıyorsunuz, tamam güzel birşey demiyoruz ama burnunuzun dibinde Teknofest oluyor doğru dürüst ilginizi bile çekmiyor hiç hoş değil hiç. Not:Bu yazı özellikle Hakkı Alkan için yazıldı.
iPhone için taa Amerikaya gidip heber yapıyorsunuz, masraftan kaçınmıyorsunuz, tamam güzel birşey demiyoruz ama burnunuzun dibinde Teknofest oluyor doğru dürüst ilginizi bile çekmiyor hiç hoş değil hiç. Not:Bu yazı özellikle Hakkı Alkan için yazıldı.
18 bin tl ye bn 3 televizyon alırım belki de 4