Reklam
    Reklam
    Mobil

    CES 2012: Acer Bulut Sistemini Duyurdu

    Acer, CES 2012‘de kendine has bulut sisteminin duyurusunu yaptı. AcerCloud adı verilen bulut sistemi, tanıtım olarak iCloud‘a benzese de üstlendiği misyon bakımından biraz farklı. AcerCloud, telefon veya tabletten çekilen fotoğrafları, dosyaları ve müzikleri Acer bilgisayarlara aktarmaya yarıyor.

    Reklam
    Reklam

    Şimdilik Acer bilgisayarlar ile Android tablet ve telefonlar arasında aktarımı sağlayan AcerCloud’un prensibi biraz farklı. Hafıza sınırı bulunmayan AcerCloud, depolama birimi olarak kullanılmıyor. 30 gün süresi bulunan bulut ortamına atılan dosyalar, otomatik olarak Acer bilgisayarlara yedekleniyor. Atıldıktan 30 gün sonrasında ise bulut ortamından tamamiyle siliniyor.

    Android uygulaması hazır

    Reklam
    Reklam

    Aslında AcerCloud’un amacı dışarda çekilen tüm fotoğrafların, kaydedilen dosyaların uzaktan otomatik olarak Acer bilgisayara aktarılmasını sağlamak. Bu amaçla bakıldığında oldukça başarılı gözüküyor. AcerCloud tamamiyle bedava olacak ve uygulama bazlı çalışacak. Android için uygulaması hazır olan sistemin Windows Phone uygulaması da yakında gelecekmiş. iOS uygulaması ise henüz belli değil.

    :: AcerCloud sistemini beğendiniz mi? Sizce işe yarar mı?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    2 Yorum

    1. SDN Okuru

      başarılı bir düşünce tebrikler

    Diğer yorumları gör (1) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap