OpenAI kısa süre önce ChatGPT’ye Browse with Bing (Bing ile Gözat) adlı yeni bir özellik ekledi. Bu destek, ChatGPT Plus abonelerinin Bing tarayıcısı üzerinden arama yapmasını sağlıyordu. Fakat ortaya çıkan yeni raporlar, bazı kullanıcıların ödeme duvarlarını aşmak için bu özelliği kullandığını gösterdi. OpenAI desteği devre dışı bıraktı.
ChatGPT kullanıcıları, Bing desteğiyle ödeme duvarlarını aştı
ChatGPT-4 ile birlikte sunulan Browse with Bing özelliği, Microsoft’un arama motoruyla sağlanan entegrasyon sayesinde, yapay zekanın cevap kalitesi geliştirecekti. Ancak OpenAI’ın başına bela oldu. Yeni bir duyuru kapsamında ise bu desteğin geçici olarak askıya alındığı bildirildi.
Bazı kullanıcıların Bing üzerinden ödeme sistemlerine ulaştığı ve şifrelenmiş bağlantıları ChatGPT ile çözdüğü ortaya çıktı. Bu, kullanıcıların ödeme duvarlarını aşmasına ve ödeme yapmadan istedikleri sayfalara erişmesine olanak sağladı.
ChatGPT yasaklanır mı? ‘Veri hırsızlığından’ dava açıldı
Yeni bir dava ile OpenAI için hırsızlık suçlaması yapıldı. Şirketin, internetteki verileri kullanarak ChatGPT'den para kazandığı söylendi.Reddit’te yapılan paylaşımlarda, birçok sayfanın premium özellikleri ChatGPT sayesinde erişilebilir hale geldi. Örneğin, sadece abonelere özel olarak sunulan bazı metinler Bing entegrasyonuyla bulundu ve ChatGPT yardımıyla erişime açıldı.
Şu anda kullanıcıların hangi ödeme duvarlarını bu yöntemle aştığı bilinmiyor. Ancak başlıca premium abonelik sunan ve sadece ödeme yapan kullanıcılara açılan sitelerde (e-kitap platformları gibi) yaşandığı düşünülüyor.
Bing arama motoru kısa süre önce ChatGPT’nin iOS uygulamasına entegre edildi. Böylelikle kullanıcılar, ChatGPT’ye bir soru sorduğunda, internet üzerinden arama yapabiliyor ve buna göre sonuçlar alabiliyordu.
Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.
Haber çok iyi fakat sonu çok komik bitmiş.
He canım he, e-kitap platformları gibi ücretli sitelerde kullanmışlardır kesin.
Akademik bilgi veriyorsa ne mutlu
Bu verilerin bir kısmı deepweb verisidir diye düşünüyorum. Yani standart bir kullanıcının elle girmediği sürece ulaşamayacağı web adresleri vs.
yapay zekanın sınırının olmadığı böylece anlaşılmıştır. bu daha başlangıç. sistemler daha güvenli hale getirilmeli yoksa donumuza kadar girecek bu gidişle.
Hocam onlyfansa giriyor mu hocam shshgssj
Matrix makineleri ve Skynet’de böyle başladıydı… 🍻😅
Madem bu kadar akıllı, insanların niyetinin kötü olduğunu da anlayabilmesi ve yardım etmemesi lazım.
İyi işler yapmak için kullanmasın zaten kimse. Lamer’lere gün doğdu
Bu haberi de chatgpt’nin yazmadı ne malum , ben yaptırıyorum 😀😀
Future is coming, set your safe belt,