Reklam
    Reklam
    Donanım

    MSI’dan Ödüllü Tasarım Yarışması

    Anakart ve ekran kartı üreticisi MSI, yeni nesil Click Bios için yetenekli tasarımcılar aradığını duyurdu. Intel’in yeni 6 serisi yongasetlerini kullanan anakartlarını piyasaya sürmeye hazırlanan MSI bu kartlara ekstra bir özellik eklemeyi düşünüyor. 

    Firma, daha önce P35 ve P45 yongasetli anakartlarında kullandığı Click Bios‘u da yeni kartlarına entegre edecek. Bu konuda yeni bir arabirimi hazırlayan firma, tasarımı için de dünya çapında ödüllü bir yarışma düzenliyor.

    Reklam
    Reklam

     

    Yeni Arayüzü Kullanıcılar Seçecek

    Reklam
    Reklam

    Birincinin kullanıcıların oylarıyla belirleneceği yarışma sonucunda kazananlar Intel 6 serisi anakartlardan üst seviye ekran kartlarına birçok ödüle sahip olacaklar.

    UEFI tabanlı ClickBIOS arabirimi aynı zamanda yeni nesil BIOS olarak adlandırılıyor. Artık kullanıcılar sıkıcı metin tabanlı ekranlar yerine grafik arabirimine sahip, fareyle yönetilebilen ve yeni uygulamalar eklenebilen bir BIOS arabirimine sahip olacak.

    Yarışmaya bu adresten ulaşabilirsiniz.

    Reklam
    Reklam

    :: Click Bios’ların tasarımında ne gibi özellikler bekliyorsunuz?

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap