İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDNTV

Çocuklar Savaş Makinesi Olacak

Ekim ayının son günlerine denk gelen Cadılar Bayramı Amerikan kültüründe büyük bir yere sahip.

Mustafa Aydemir

okunma

Çocuklar Savaş Makinesi Olacak

Ekim ayının son günlerine denk gelen Cadılar Bayramı Amerikan kültüründe büyük bir yere sahip. Ülkemizde de yavaş yavaş kutlanmaya başlayan bu günde Amerikalılar ilginç kıyafet yarışmaları düzenliyor.(Red Faction: Guerilla PC İnceleme)

En iyi tasarıma sahip ya da yansıttığı karakteri en iyi yansıtan kıyafetler bu yarışmalarda birinci seçiliyor. Bazı kişiler bu tarz yarışmalara eğlence için katılsa da bazıları ise bu maskeli baloları fazlasıyla ciddiye alıyor.

 

#y3/a413159fb97abc3873a57daea145a6c1.flv#

 

Gerçek Bilim Kurguya Bir Adım Daha Yaklaştı

Japon Sakakibara Kikai şirketi bu düşüncede olan insanlar için ilginç bir ürün tasarladı. Örneklerini Matrix ve Avatar‘da gördüğümüz dev robotlar gerçek oldu. Gizmag adlı bu robot, içine giren çocuk tarafından kontrol ediliyor. 

Filmlerdeki örnekleri gibi silahlar bulunmasa da yayınladığımız videoda görebileceğiniz gibi kullanması oldukça zevkli. Çocuğunuzu savaş makinesine çevirmenin maliyeti ise 21 bin dolar.

:: Paranız olsa çocuğunuza bunu alır mıydınız? Bu cihazın büyükler için olan versiyonunu ister miydiniz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.