Oyun

    Destiny’nin Kapak Tasarımı Yayınlandı

    Halo serisinin yaratıcısı Bungie, Microsoft‘tan ayrıldıktan sonraki ilk oyunu olan Destiny ile yeniden oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Activision‘un desteğini arkasına alan Bungie, Destiny için son derece sağlam bir bütçe ayırmış ve bütün çalışanlarını bu oyun için seferber etmişti.

    #video_3162#

    Bungie, Destiny‘e ait olan kapak tasarımlarını geçtiğimiz gün yayınladı. Oyunun kapak tasarımına baktığımızda ufaktan bir Halo esintisi hissediyoruz. Özellikle kapak tasarımındaki karakterlerin kaskları Halo‘da ki kaskları bir hayli andırıyor. Zaten oyunun ana temasına da baktığımızda, gerek fps yapısıyla, gerekte konunun işlendiği atmosfer yapısıyla Halo‘ya bir hayli benzediğini söyleyebiliriz.

    Şimdiki nesil konsollar haricinde, gelecek nesil konsollar içinde geliştirilen Destiny‘nin kapak tasarımlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

    {pagebreak::2}

    {pagebreak::3}

    {pagebreak::4}

    :: Sizce Destiny, Halo gibi efsane bir seri haline gelebilir mi?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    2 Yorum

    1. SDN Okuru

      haha hapak tasarımları mı? sabah sabah güldürdünüz aynı kapak resmi 4 konsol isimleri. hala gülüyorum 😀

    2. SDN Okuru

      Kim ne kadar ücret ödüyorsa oyun firmaları oraya gidiyor.PC den ekmek yiyemeyince yağlı kapıyı bulmuşlar anlaşılan..

    Diğer yorumları gör (1) Yorum Yap

    Yorum Yaz