İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

Dolphin Browser HD Duyuruldu

Cepte bilgisayar tadında web deneyimi sloganıyla yol çıkan Dolphin Browser, bir süredir beklenen yeni versiyona sonunda güncellendi. Dolphin Browser HD adıyla anılan yeni sürüm Android 2.0 ve üzeri yüklü akıllı telefonlarda çalışabiliyor.

Ahmet Gözütok

okunma

Dolphin Browser HD Duyuruldu

Cepte bilgisayar tadında web deneyimi sloganıyla yol çıkan Dolphin Browser, bir süredir beklenen yeni versiyona sonunda güncellendi. Dolphin Browser HD adıyla anılan yeni sürüm Android 2.0 ve üzeri yüklü akıllı telefonlarda çalışabiliyor. Çeşitli iyileştirmelere ve hata düzeltmelerine sahip olan Dolphin Browser HD, sekmeli sayfa görüntüleme özelliği, tam multitouch yeteneği, ekranı iki parçalı olarak kullanabilme, Youtube Downloader, sosyal ağ entegrasyonları gibi özelliklere sahip. Gesture Search adı verilen ve ekrana el yazısı ile yazılan karakterleri algılayıp bu doğrultuda arama yapabilme özelliği de bulunan uygulamaya Android Market üzerinden Dolphin Browser HD aramasıyla erişebilirsiniz.

Yazılımın geliştiricisi yeni sürüme dair bir de video yayınlanmış. İşte o video:

#http://video.shiftdelete.net/y/fcf1ef7c33d6aa557d91308744883d8f.flv#

:: Androidli akıllı telefonunuzda üçüncü şahıs bir web tarayıcı kullanıyor musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.