İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Donanım

Elveda Celeron

Intel, dizüstü bilgisayar üreticilerine yaptığı duyuruda Celeron M işlemcilerinin önümüzdeki sene içerisinde üretiminin tamamen durdurulacağını açıkladı. Celeron’ların yerini ise Pentium ve çift çekirdekli Atom N serisi işlemciler alacak.

Shiftdelete.net

okunma

Elveda Celeron

Intel, dizüstü bilgisayar üreticilerine yaptığı duyuruda Celeron M işlemcilerinin önümüzdeki sene içerisinde üretiminin tamamen durdurulacağını açıkladı.

Celeron’ların yerini ise Pentium ve çift çekirdekli Atom N serisi işlemciler alacak. Alınan bilgilere göre Celeron modellerinin tamamı 2011 yılında piyasadan kalkmış olacak.

Mevcut Celeron modelleri 2011 yılında piyasadan kalkacak

Piyasaya sürülecek olan çift çekirdekli Atom N serisi işlemcilerin, şu an piyasadaki mevcut Celeron modelleri ile aynı fiyat seviyesinde olacağı belirtiliyor.

Intel Celeron ailesine dahil olan ve 2011′de kalkacak olan modeller ise şunlar: P4500, T3300, T3100, 900, SU2300, 743.

:: Celeron modellerinden kullandınız mı?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.