En iyi Android Launcher uygulamaları 2018

59

Lean Launcher

Lean Launcher, Lawnchair ile benzer bir şekilde Google Pixel arayüzünün açık kaynak kodlu bir versiyonu olarak nitelendiriliyor. Google Feed entegrasyonunu destekleyen Lean, hafif yapısı ve hızlı çalışması ile son dönemde yükseliğe geçen launcher uygulamaları arasında yer alıyor.

Kullanıcıların ikon paketini değişirmesine imkan tanıyan launcher, adaptif simgeleri kendiliğinden oluşturabiliyor. Ayrıca, uygulamaları gizleyebilir, desteklenilen hareketler ile arayüzü özelleştirebilirsiniz.

Lean Launcher uygulamasını indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Microsoft Launcher

Microsoft Launcher oldukça kısa bir süre içerisinde, Google Play Store’da yer alan en iyi uygulamalarından birisi haline geldi. Son derece özelleştirilebilir bir yapı sunan launcher, özellik açısından da oldukça zengin seçenekler sunuyor.

Microsoft Launcher ile cihazınızı kişiselleştirerek duvar kağıtları, tema renkleri, simge paketleri ve daha fazlasıyla stilinize uygun hale getirebilirsiniz. Microsoft hesabıyla ya da iş veya okul hesabıyla, kişiselleştirilmiş akışınızda takviminize, belgelerinize ve son etkinliklerinize erişebilirsiniz.

Hatta fotoğrafları, belgeleri ve web sayfalarını Windows bilgisayarınızda açarak tüm cihazlarınızda üretken bir şekilde çalışabilirsiniz.

Microsoft Launcher uygulamasını indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

59 YORUMLAR

  1. Ömrümü yedin Lightning ömrümü, 2 saattir, bir milyon tane ayar seçenek mi olur arkadaþ, tamam her þey özelleþsin de, nerdeydim nereye geldim oluyor insan.

  2. Paralý olanlar hariç hemen hemen hepsini denedim. Material design’ý hiç sevmedim ben. En beðendiðim hangisi mi peki?

    Smart Launcher 2

  3. Listede neden Mobo Launcher yok. Ayrıca inceleme daha ayrıntılı olabilirdi bence. Ram tüketimi, bildirim sayacı olup olmadığını yazabilirdiniz tek tek!

  4. Hola launcher olması lazımdı, gerçekten çok iyi stabil yani hızlı ve kulanışlı programları otomatik grupluyor ve hani 512 mb ramli telefonumda kasma yok. HOLA

  5. Go Launcher son güncellemesi ile birlikte en kötü launcher oldu ne yazık ki, 5 yıllık kullanıcısıyım, onun hatırına bile dayanamadım sildim, kullanılacak gibi değil.

  6. keşke haberde launcherların menü görünümlerini falan da görebilseydik her launcher için playstore linkine tıklamaktan ciğerim soldu..

  7. Go launcher son güncellemeden sonra iyice berbat oldu. Sanırım ücretli sürüme geçirmek için yeni taktik yaptılar. Ama herkesi kaybediyorlar.

  8. "Nova" şarj, stabilite ve hız konularında çok başarılı. Bir ikon pack ile de çok hoş görüntüler elde edebilmek mümkün. Deneyin derim…

  9. ATOM LAUNCHER ı eklemeyerek ayıp etmişsiniz üsttekileri denemiş biri olarak en iyisi ATOM diyorum bunu keşfettikten sonra launcher aramayı bıraktım kasma takılma yok bi sürü kişiselleştirilebilir ayar ve minimalist arayüzü var tek olumsuz yanı türkçe olmaması.

  10. Hep geri dönüp yeniden yüklediğim eb son launcher hep Nova. Çok dikkat ettim. Hem hafif hem de en eksiksiz ve en kusursuz Nova sanki. Sanırım o yüzden. 1 GB bellekli telefon ve tabletlerde hesaplı bellek kullanımı çok önemli. Web tarayıcısını kullanırken bile donup kalıveriyorlar.

  11. Nova Launcher sistem kaynaklarını telefonun kendi Launcher'inden bile daha az harcıyor,üstelik çok daha yetenekli. Nova kesinlikle doğru bir seçim olur bence de.

  12. En iyi launcher, Nova Launcher’dır. Vestel Venus V4’ü onunla yeniden yarattım. Üstelik de reklamsız ve garip uygulamalara sahip değil. En kötü launcher ise, MS Launcher. Daha çok gelişmesi gerekiyor…

  13. Lean Launcher ile yaşlılar için sade bir arayüz oluşturmak mümkün. İkonları büyütme, ikonları gizleme, ana ekrana eklenen uygulamaları kaldırılmasını kilitleme, ikonların isimlerini büyütme gibi gibi birçok özelliği var. Yeni telefonları fazla kullanamayan yaşlılar için sade bi tasarım oluşturunca çok rahat kullanabilirler telefonu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version