Gizliliğimizi korumak için bir VPN uygulaması kullanmak artık bir şart haline geldi. Uzaktan çalıştığımız için verilerinizin, şifrelerinizin ve işinizle alakalı birçok önemli belgenin tehlikeli ellere geçmemesi önemli. Android telefonunuzda veya tabletinizde bir VPN uygulaması kullanmak gizliliğinizi korumaya yardımcı olacaktır. En iyi Android VPN uygulamaları listesi ile karşınızdayız.
En iyi Android VPN uygulamaları
Sadece iş ile ilgili değil, yaşamış olduğunuz ülkede kısıtlanmış uygulamalar, internet siteleri ve çeşitli platformlara sayesinde sorunsuz ve güvenli bir şekilde erişebildiğiniz Android VPN uygulamaları gün geçtikçe daha popüler hale gelmeye başladı.
Hangi Android VPN uygulamasının sizin için daha uygun olduğunda karar veremiyorsanız ve Google Play Store’da arama yaptığınızda karşınıza yüzlerce VPN uygulaması çıkıyorsa sizin için hazırladığımız en iyi Android VPN uygulamaları listemize göz atabilirsiniz.
ExpressVPN özellikleri
ExpressVPN, güvenlik ve gizlilik konusunda taviz vermem diyorsanız, beklentilerinizi sonuna kadar karşılayacaktır. Kullanıcı dostu arayüzü ve 7/24 müşteri desteği ile kullanıcılarına oldukça güvenli bir bağlantı olanağı sunan bu VPN uygulaması, hız konusunda da en iyi Android VPN uygulamalarının başında geliyor.
Toplam 94 ülkede 3.000‘den fazla sunucusu ile birlikte dünya genelinde en çok kullanılan VPN uygulamalarından biri olan ExpressVPN, Türkçe dil desteği de dahil olmak üzere toplam 16 farklı dilde hizmet veriyor.
Güvenlik tarafında ise 256 bit AES şifreleme metodu kullanan uygulama, Kill Switch özelliği ile birlikte ani bağlantı kesilmelerinde verilerinizin açığa çıkmasını engellemek için internetinizi tekrar bağlantı sağlanıncaya kadar bloke ediyor. Bu sayede verileriniz ve gizliliğiniz açığa çıkmıyor.
Sadece Instagram kullanırken VPN açma işlemi nasıl yapılır?
Instagram otomatik VPN açma işlemi nasıl yapılır? Android ve iOS cihazlarınızda nasıl yapabileceğinizi anlatıyoruz!Android için VPN uygulaması arıyorsanız ExpressVPN, cihazınıza gönül rahatlığıyla indirebileceğiniz bir uygulama. Abonelik ücretinin biraz yüksek olmasına rağmen Google Play Store’de 10 milyon ve üzerine indirme sayısına sahip olan bu uygulama, sizden bir yıllık plan için aylık 7 dolarlık bir abone ücreti talep ediyor.
Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.
Hotspot Shield özellikleri
Hotspot Shield, genellikle ücretsiz olarak bilinen ancak ücretli sürümü ile fark yaratan Android VPN uygulamalarının başında geliyor. 80‘i aşkın ülkede yaklaşık 3.200 sunucuya sahip olan bu VPN uygulaması, en kısa sürede en hızlı şekilde bağlantı yapabilmenize olanak sağlıyor.
Tıpkı ExpressVPN gibi 256 bit AES şifreleme metodunu kullanan Hotspot Shield, ekstra olarak Hotspot Shield’in Catapult Hydra protokolünü kullanıyor. Aynı anda 5 farklı cihazdan bağlantı yapabildiğiniz VPN uygulaması, sade ve kolay tasarımıyla kullanıcı dostu VPN uygulamalarının başında geliyor.
Yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi hem ücretli hem de ücretsiz versiyonu bulunan Hotspot Shield, 7 gün içerisinde tam geri ödeme garantisi vererek kullanıcılarına güven veriyor. Tercihini sadelik ve hızdan yana kullanan bu Android VPN uygulaması sizden üç yıllık plan için aylık 3 dolarlık bir abonelik ücreti talep ediyor.
Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.
IPVanish özellikleri
Android VPN servisleri arasında en fazla dikkat çeken uygulamalardan biri olan IPVanish, özelleştirilebilir arayüzü ve ayarları nedeniyle en çok tercih edilen uygulamaların başında geliyor. 75 ülkede 1600‘den fazla sunucusu ile hizmet veren IPVanish, kimlik verilerinizin kaydını hiç bir zaman yapmıyor ve gizliliğe son derece önem veriyor.
256 bit AES şifreleme metodu kullanan IPVanish, aynı anda sınırsız cihazda bağlantı olanağı sunuyor. Ayrıca herhangi bir bağlantı kesilmesi durumunda verilerinizin açığa çıkmamasına olanak sağlayan bir Kill Switch özelliği ile güvenliği üst seviyeye çıkarıyor. Tasarımı ve arayüzü itibariyle özelleştirebileceğiniz bu Android VPN uygulaması, kendinize görsel grafik oluşturma, LAN ayarlarını değiştirebilme gibi birçok yetki sunuyor.
Kullanıcılarına eğer uygulamayı beğenmezlerse 30 günlük tam geri ödeme garantisi sunan IPVanish, 7/24 müşteri desteği ile de tam not almayı başarıyor. Güvenliğin, hızın ve tasarımın bir araya geldiği bu VPN uygulaması, bir yıllık plan için 4 dolarlık bir abonelik ücreti talep ediyor.
Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.
Surfshark özellikleri
Android için VPN uygulaması denildiği zaman akla ilk gelen servislerden biri olan Surfshark, üst seviye güvenlik ve gizlilik istiyorsanız sizin için uygun olabilir. 65 farklı ülkede 3.200‘den fazla sunucuya sahip olan bu Android VPN uygulaması, kimlik verilerinizin kaydını hiç bir zaman yapmaz ve mahremiyete son derece önem gösterir.
Surfshark, aynı anda sınırsız cihazda bağlantı olanağı sağlarken, Kill Switch gibi güvenliği üst seviyeye çıkaran özellikleriyle dikkat çekiyor. Reklam engelleme, kötü amaçlı yazılım gibi premium özellikleri ile rakiplerinin önüne geçen Surfshark, oldukça sade ve kolay arayüzü ile kullanıcı dostu bir Android VPN servisi olarak dikkat çekiyor.
Hız ve güvenlik gibi faktörlerin üst seviye olduğu bu Android VPN uygulaması, en çok tercih edilen VPN servislerinin başında geliyor. Ayrıca kullanıcılarına 30 günlük bir deneme süresi sunan uygulama, memnun olmazsanız tam geri ödeme olanağı sağlar. Surshark, eğer bir Android VPN uygulaması arıyorsanız, Android cihazlarınıza güvenle indirilecek uygulamaların başında geliyor. İki yıllık plan için kullanıcılardan aylık 2.50 dolar talep eden uygulama için geri ödeme seçeneği mevcut.
Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.
NordVPN özellikleri
Listemizin son sırasına koymuş olduğumuz NordVPN, kullanıcılarında tam puan alan nadir VPN servislerinden biri. 62 ülkede 5.200‘den fazla sunucusu ile hizmet veren bu Android VPN uygulaması, hızı ve askeri derecede güvenlik şifreleme sistemiyle rakiplerine göre ön plana çıkıyor.
Aynı anda altı farklı cihazda bağlantı imkanı sağlayan NordVPN, kesinlikle kimlik verilerinizin kaydını tutmuyor. Arayüz itibariyle oldukça kullanıcı dostu olan NordVPN, güvenlik tarafında da adından söz ettiriyor. 256 bit AES şifreleme metodu kullanan Android VPN uygulaması, Kill Switch, iki kat şifreleme ve P2P desteği ile birlikte en güvenilir VPN servislerinin başında geliyor.
7/24 müşteri desteği ile birlikte kullanıcılardan tam not alan NordVPN, kulanıcılarına 30 gün içerisinde tam geri ödemeli para iadesi olanağı sağlar. Hız tarafında rakiplerinin oldukça önünde olan NordVPN, kullanıcılardan iki yıllık bir plan için 4 dolarlık bir abonelik ücreti talep ediyor. Android cihazınıza rahatlıkla indirebileceğiniz NordVPN, en iyi VPN servisleri arasında başı çekiyor.
Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.
Android bir cihaz kullanıyorsanız hangi VPN uygulamasını tercih ettiğinizi ve nedenlerini yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.
Adguard alın, rahatınıza bakın.
vpn ni nede kullanıyorsun
Yanıtladığım yorumu onaylayan admine selam olsun :d
Vpnturk
Denemeye deger
Ücretsiz versiyonları tek kelime ile berbat. Hotspot bence ömrünü bitirdi
VPN bir şey için kullanılır söylemeyeceğim 😀
Nord kullanıyorum. Express vpn turkcell i neredeyse hiç aşamıyor. Ayrıca nord daha hızlı. Çok daha ucuz ve 5 değil 6 cihazda kullanılabiliyor. Ayrıca düz bağlantının dışında 2 katmanlı bağlantı ve onion over desteği var
Blokada kullanın
ben surfshrak kullanıyorum fiyatından gayet memnunum ve gayet hızlı
Ben nord ve cry vpn kullanıyorum. İkiside çok hızlı
İnterneti şifresini kır