E-ticaret sitesi açmaya karar verdiniz fakat işletmeniz için doğru e-ticaret altyapısını bulamadıysanız doğru adrestesiniz. Sizler için hazırlamış olduğumuz en iyi e-ticaret altyapıları rehberinde, iş modelinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun e-ticaret altyapısını bulabilir, tüm işlemlerinizi profesyonel bir şekilde yönetebilirsiniz.
Sizler için incelediğimiz en iyi e-ticaret altyapıları aşağıdaki gibi listelenebilir:
ikas
KOBİ ve girişimciler için özel olarak tasarlanmış yeni nesil e-ticaret altyapısı ikas ile teknik bilgi gerekmeden, kendi e-ticaret sitenizi açabilir ve gelişmiş özellikleri ile tüm dünyaya ürünlerinizi satabilirsiniz.
Çok kanallı satış özelliği sayesinde; pazaryerlerindeki mağazalarınızı, e-ticaret sitenizi, fiziksel mağazalarınızı, tüm sipariş ve stoklarınızı ortak bir panelden yönetebilirsiniz. ikas e-ticaret altyapısında, tek tıkla tüm ürünlerinizi web sitenize aktarabilir, yüksek dönüşüm oranları ile SEO çalışmalarınızdan iyi sonuçlar elde ederek, kâr marjınızı artırabilirsiniz.
40.000 mAh’lik güç istasyonu!
ikas e-ticaret altyapısı ile;
- Çok hızlı bir e-ticaret sitesi
- Sınırsız ürün, trafik ve web alanı
- Ücretsiz kargo entegrasyonu
- Pazaryeri entegrasyonu
- Gelişmiş iade yönetimi
- İndirim kampanyaları
- 7/24 uzman müşteri desteği
- Ürünlere toplu biçimde; kategori, etiket ve satış fiyatı atayabilme
- SMS, WhatsApp ile sepet hatırlatma bildirimi
- Ertesi gün ödeme alma avantajı
- Tüm ülkelere, ücretsiz olarak e-ihracat yapma
Başarılı markaların e-ticaret altyapısı ikas’ı tercih ederek, tüm süreçlerinizi oldukça pratik ve profesyonel yürütebilirsiniz. ikas e-ticaret paketleri hakkında detaylı bilgi alın!
Shopify
Shopify, yazılım bilgisine ihtiyaç duymadan online mağazanızı açmaya ve çok kanallı satış özelliği sayesinde satışlarınızı artırmaya yardımcı olan bir e-ticaret platformudur. Kendine özel bir ödeme altyapısı bulunur. Bu ödeme altyapısına Shop Pay denir. Sınırsız depolama alanı ile daha fazla trafik almanızı sağlar. Ayrıca; USPS, UPS, DHL Express ve diğer kargo şirketleri ile anlaşmalı olduğundan uygun kargo ücretleri bulunur.
WooCommerce
WooCommerce, WordPress’in bir eklentisi olarak karşımıza çıkmaktadır. WordPress tabanlı web siteleri için oluşturulmuş açık kaynaklı, e-ticaret altyapısıdır. Genellikle çevrimiçi e-ticaret mağazaları oluşturmak için kullanılır. WooCommerce’in arayüzü son derece basittir ve kullanımı kolaydır. Mağazanıza ekleyebileceğiniz çok sayıda uygulama ve eklenti bulunur.
BigCommerce
BigCommerce, genellikle kurumsal yazılım şirketleri tarafından kullanılan bir e-ticaret platformudur. 2009 yılında Sydney, Avustralya’da piyasaya sürülmüştür. ikas, Shopify ve Wix gibi BigCommerce de web barındırma ve tema özelleştirme seçeneği sunar. Uluslararası satış, araçları ve entegrasyon seçenekleri de bulunur.
Magento
Adobe Commerce eski adıyla Magento, özelleştirilebilen bir e-ticaret altyapısıdır. Özel bir platform isteyen markalar için oldukça faydalı bir çözümdür. Ancak e-ticaret altyapınızı özelleştirmek ve geliştirmek için kodlama ve geliştirme bilgilerine sahip olmanız gerekir.
Wix
Wix; özelleştirilebilir şablonlar sunan, alan adı kaydı sağlayan, kullanıcı dostu bir web sitesi oluşturucusudur. Temel bir web sitesini Wix ile ücretsiz olarak açabilirsiniz. Ancak Wix’in e-ticaret altyapısını kullanmak için ücretli bir plana geçmeniz gerekir. Wix e-ticaret platformu, satıcıların siparişleri izlemesine, ödemeler almasına, birden çok kanalda ürün satmasına ve terk edilmiş sepet kampanyaları oluşturmasına olanak tanır.
OpenCart
OpenCart; özelleştirilebilir, kurulumu basit ve ücretsiz, açık kaynak kodlu bir e-ticaret platformudur. OpenCart, birden fazla mağaza oluşturmanıza ve yönetmenize olanak tanır. Satışlar ve sadık müşteriler gibi önemli verileri tablo haline getirir. OpenCart, e-ticaret sitenizi oluşturmak için kullanabileceğiniz 13.000’den fazla modül ve tema ile birlikte araçlarınızı bağlamak için de birçok entegrasyona sahiptir.
Yerli bir yazılım olması, kargo ve ödeme altyapısı hizmetlerini kendisi vermesi, sürpriz ücretler çıkmaması ve birsürü çılgın özellik :). Tabi ki ikas 🙂
İkas mı en iyiymiş 😀 adamlar para dağıtıyor her yere ve sizde nasibinizi aldınız galiba 😀 sitenin yedeğini almıyor, mobil uygulama veremiyor, üste bir de onların sanal posunu kullanmak zorundasınız. Ha bir de shopify altyasını kullanıyorlar 😀
Dünyanın en iyi e-ticaret markalarını listeleyip en üstüne de daha yeni kurulmuş, marka referansı olmayan bir altyapıyı koymak çok samimi gelmedi bence daha iyi bir inceleme yapılabilir. Çok reklam kokuyor