İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

Evreka Proje Yarışması Sonuçlandı

Avea’nın, profesyonel hayata adım atmaya hazırlanan genç yeteneklere ışık tutmak amacıyla hayata geçirdiği “2014 yılı Evreka Proje Yarışması“nın sonuçları açıklandı.

Gökhan Alkan

okunma

Evreka Proje Yarışması Sonuçlandı

Avea’nın, profesyonel hayata adım atmaya hazırlanan genç yeteneklere ışık tutmak amacıyla hayata geçirdiği “2014 yılı Evreka Proje Yarışması“nın sonuçları açıklandı. “AveaMasters Genç Yetenek Programı“nın önemli adımlarından biri olan yarışmada, Sel-fii Zone isimli proje birincilik ödülünü alırken; ikinciliği Şef Masters, üçüncülüğü ise Test-a projeleri aldı.

10-11 Haziran tarihleri arasında Şile Gardens Otel’de gerçekleştirilen final kampında 8  takımdan oluşan 43  yetenekli genç birincilik ödülü için kıyasıya yarıştı. Yarışmada birinci olan takım GSMA kongresine katılım, Pazarlama Okulu veya Kariyer Koçluğu, inTouch 3 ödülünün sahibi oldu. İkinci ve üçüncü olan takımlar ise Pazarlama Okulu veya Kariyer Koçluğu ve inTouch 3 kazandılar.

Final süresince, Avea yöneticilerinin liderliğinde pazarlama, finans, teknoloji ve satış konularında yaratıcı çözümler üreterek, iş hayatına bir adım daha yaklaşan gençler, ayrıca Mahşer-i Cümbüş ekibi ile doğaçlama tiyatroya da katılarak keyifli bir zaman geçirdiler.

:: Avea’nın yaptığı bu yarışmanın genç girişimciler için yararlı olduğunu düşünüyor musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.