Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Facebook Messenger’da büyük değişiklik!

    Hayatımızdaki en büyük eksikliklerden biri gideriliyor ve Facebook Messenger’daki mesajlara “Tepki” gösterme dönemi başlıyor. Zira Facebook’un yayımladığı habere göre Reactions yani Tepkiler desteği bugünden itibaren güncelleme ile dağıtılmaya başlanıyor.

    Tepki göstermek isteyen?

    Geçtiğimiz günlerde Snapchat’e biraz daha benzeyebilmek adına mesajlaşma konseptiyle hiçbir alakası olmayan Hikayeler özelliğini hayatımıza kazandıran Facebook, şimdi de arkadaşlarınızdan gelen mesajlara Emoji’lerle tepki gösterebilmenize olanak tanıyor.

    Reklam
    Reklam

    Bu sayede artık gelen bir mesaja cevap vermek yerine Emoji gönderebilecek ve konu hakkındaki görüşlerinizi tek bir dokunuşla bildirebileceksiniz. Bunu yapabilmek için konuşma içerisindeki herhangi bir mesaja basılı tutup açılan ekrandaki yedi farklı tepkiden birini seçmeniz gerekiyor.

    Kullanılan tepki emojileri ise; aşk, gülümseme, şaşırma, üzülme, sinirlenme, evet ve hayır ibarelerinden oluşuyor. Sonda yer alan Evet ve Hayır seçeneklerinin Beğen – Beğenme şeklinde algılanabileceği de ortada. Zaten Thumbs Up tadındaki tasarımları da bunu anlatıyor gibi.

    Reklam
    Reklam

    :: Facebook Messenger’a gelen Tepkiler desteğini nasıl buldunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    5 Yorum

    1. SDN Okuru

      İos uygulaması iyi de Android uygulaması berbat. Bari API yayınlayın da millet yapsın

    2. SDN Okuru

      kasım kasım kasıyor whatsappla entegre olması lazım

    3. SDN Okuru

      Foruma yönlendirme linki hatalı. Konu çıkmıyor.

    4. SDN Okuru

      iMessage'da mevcut zaten 🙂

    5. SDN Okuru

      Yüklemeyin. Performans ve özellikle şarj konusunda sıkıntı yaşarsınız

    Diğer yorumları gör (4) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap