Reklam
    Reklam
    Sosyal Medya

    Facebook İlişki Durumuna Yenilik Getirdi

    Facebook, gelişim süreci sırasında “İlişki Durumu” özelliğini devreye sokmuş ve büyük beğeni toplamıştı. İlişkisi olan neredeyse tüm Facebook kullanıcılarının kullanmış olduğu “İlişki Durumu” bölümü, bazen can sıkıcı durumların oluşmasına çanak tutabiliyor. “İlişki durumunu niye kaldırdın?” “İlişki durumunu ilişkisi var yapar mısın aşkım?” Gibi sorulara hemen hemen tüm ilişkisi olanlar maruz kalıyor.

    Facebook ilişki durumu, ilişkinin bitmesinin ardından itinayla hemen kaldırılıyor ve sanki Facebook’tan ilişki durumu kaldırılınca o ilişki bitmiş gibi algılanmasına sebep oluyordu. Facebook bunu düşünerek, ilişki durumu bölümüne yeni bir özellik kazandırmaya hazırlanıyor. Facebook “Take a Break”, yani “Ara ver” özelliği sayesinde ilişkinize “eski sevgilinizi” arkadaş listesinden çıkarmadan ara verebileceksiniz.

    Reklam
    Reklam

    Facebook Take a Break özelliğini kullandığınız zaman ilişkiye ara verdiğiniz sevgilinizin paylaşımlarını ve profil hareketlerini minimum seviyede göreceksiniz. Ayrıca eski sevgilinizin sizi haber kaynağında ne kadar sıklıkla görebileceğini de ayarlayabiliyorsunuz. Facebook Take a Break özelliği şimdilik ABD’de bazı kullanıcılara sunuldu. Bakalım “Take a Break” kullanıcıların hoşuna gidecek mi?

    :: Facebook Take A Break özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    10 Yorum

    1. SDN Okuru

      Şair burada "daha iyisini bulursan neden olmasın" demek istiyor 🙂

    2. SDN Okuru

      Bu özellik adamı katil eder aha buraya da yazıyorum

    3. SDN Okuru

      Bildiğin kekoca bir özellik benim sevgilim olduğundan millete ne. Neden ilişkisi var yapayım yani. Teknolojinin bo.u çıkıyo

    4. SDN Okuru

      Yarim akilli insalar toplulugu face

    5. SDN Okuru

      Bunuda haber diye buraya koyuyosunuz yani he can sıkıntısından galiba

    6. SDN Okuru

      Yok ki bi manitamız. Have a break E de razıyız

    7. SDN Okuru

      Biraz param olsa Facebook düğün salonu açarım.İyi iş yapar uzun vade de kazandırmasa da kısa sürede güzel paralar kazanılabilir.

    8. SDN Okuru

      Kullanmayın facebook vs

    9. SDN Okuru

      Sahte facebook hesabından mağdurun fotoğrafını paylaşmak
      Özet:
      Katılanın ayrıldığı erkek arkadaşı olan sanığın, katılanın facebook hesabında belirsiz sayıda kişiyle paylaştığı vesikalık fotoğrafını kopyalayarak, “……….” kullanıcı adlı facebook hesabında yayımladığının iddia edildiği olayda; katılanın, facebookta paylaştığı vesikalık fotoğrafı özel yaşam alanına ilişkin görüntü olarak değerlendirilemeyeceğinden, atılı suçun yasal unsurlarının oluşmadığı
      http:// hukukmedeniyeti.org/ictihat/366/sahte-facebook-hesabindan-magdurun-fotografini-pay/

    Diğer yorumları gör (9) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap