Reklam
    Reklam
    Sosyal Medya

    Facebook ve Alkol Yanyana Durmaz!

    Sosyal medya servisleri ve SMS’ler hayatımıza girdi gireli pek çok şey değişti. Duygularımızı eskiden telefonla veya yüzyüze ifade ederken, artık mesaj yağdırmayı tercih eder olduk. İçkiyi fazla kaçırmışken, Facebook ve Twitter başında meydana felaketler ise çok daha beter hale geldi: Patrona öfkemizi gösteren tweetler, eski sevgiliye atılan nefret dolu mesajlar… Ne kadar özür dilense de, bazen geri gönüş mümkün olmuyor.

     

    Reklam
    Reklam

    Ünlü yazılım şirketi Webroot, konuya zekice bir çözüm getirdi. Social Media Sobriety (Sosyal Medya Ayıklık Servisi), Facebook’dan MySpace’e, pek çok siteye entegre olabiliyor. 

    {pagebreak::Uygulama neleri kapsıyor?}

    Reklam
    Reklam

    Uygulama neleri kapsıyor?

    Tercihlerinizi yapıyorsunuz (Facebook’a, MySpace vb. entegre etme), saatleri ayarlıyorsunuz ve sakıncalı kişileri düzenliyorsunuz. Sonrası mı? Bu kişilere mesaj atarken, alfabeyi tersten yazmanız veya buna benzer şeyler başarmanız isteniyor. Yapamazsanız, yatağa gitmeniz ve salim kafayla düşünmeniz tavsiye ediliyor.

     

    Reklam
    Reklam

     

    {pagebreak::SMS’ler…}

    Reklam
    Reklam

    SMS’ler…

    Bu ilginç mi ilginç eklentiyi indirmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz. Şimdilik, yalnızca Mozilla Firefox 3.6 tarafından desteklense de, yakında tüm tarayıcılar ile uyumlu hale getirileceği iddia ediliyor. Uygulama maalesef, cep telefonlarından atılan SMS’leri engelleyemiyor.

     

    :: Alkolün etkisiyle, sonradan pişman olduğunuz bir şey yaptınız mı?

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap