şimdi şöyle düşünün beyler ve bayanlar...
mesaj sayısına göre sistem kurmak çok kötü. seviyelerin bir kısmını bence bu puana göre yapalım. puan siseminin kötüye kullanılmaması için de önlemler alalım.
hediye dedi birileri.
bir dolap dolusu hediye bekliyor hala.
bence bu sdn bonus ile hediyeler de verelim.
demek istediğim odur ki; bu işi gelin birlikte yapalım. bu sistem nasıl olsun? mesela bir kişi bir kişiye bir günde en fazla kaç kez oy versin. ya da bir kişi bir günde en fazla kaç sdn bonus verebilsin?
gelin bu sorulara yanıt arayalım.
Oturup da hala SDN üyelerinin istemediği bir sistemi kurmaya çalışmanız, nasıl bir mantığa hizmet etmektedir Sayın Troy?
Sorarım size, anketi açılan ve HAYIR denilen bir konuyu, hiç kimseye sormadan, üstüne üstlük bu kadar kişi Linux bölümü diye haykırırken bir anda yapmanız, nasıl bir yönetim anlayışının kapsamındadır?
Forumda 3 sayfa (Benim sayfa başına mesaj gösterimim 40 mesaj olduğu için 3 sayfa. :)) haline gelmiş bir konuya, sadece AliA ve emubaltaci'nin anlamsız mesajları ile müdahale ederek (Konudan haberiniz var mı, onu bile bilmiyorum aslında.) ne yapmaya çalışmıştınız?
O kadar mesaj yazıldı, bir kere bile cevap vermeye tenezzül etmediniz.
Exploit Coder size telefonla ulaştı, bazı zamanlar cevap bile vermediniz.
Sonra bir anda forumda çevrim içi oluyorsunuz, gelip bu konuda üyelerinize "Ne adamsınız?" diyorsunuz, gülüyorsunuz, çok güzel! Sonra da hala üyeler isyan ederken (Sinirden gülüyoruz.) SDN Bonus Sistemi'ni tartışıyorsunuz!
Anlamıyor musunuz ya?
SDN BU SİSTEMİ İSTEMİYOR! Madem biz kullanıyoruz bu forumu, niye bize ters düşüyorsunuz?
Açıklama yapmaya bile tenezzül etmediğiniz konular aldı başını gidiyor, siz bize REP verin Sayın Troy. :)
Devam edin böyle. Onca forum gördüm, hiçbirinde bu kadar saçmalık bir arada yoktu. Eleştirileri kabullendiğiniz için cevap vermediğinizi düşünüyorum. Madem yönetemiyorsunuz, yöneten birilerini bulun.
Forumu kimse bırakamaz mı sanıyorsunuz? Şaka maka başka bir site açmayı düşünüyoruz biz ya! Farkında değilsiniz ama
kan kaybediyorsunuz! Kimse de arkanızdan iyi konuşmuyor.
Adı Bilinmeyen Hatunlar konusunun adminisiniz siz. :) Kesinlikle bu forumun değil.
Ağır kaçmış olabilir sözlerim, hatta bu mesajımdan dolayı ceza bile alabilirim çünkü bu forumda hiçbir şekilde düzen yok!
Birkaç saygı değer moderatörü ayırarak, tüm yönetimi kınıyorum!