İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

RonaldoBANK

AliA30.12.20094 cevap1.298 görüntüleme
2007'den beri64 bin mesaj
#1
İspanyol spor gazetesi AS, Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun imajını kullanarak yılda 80 milyon euro kazandığını ileri sürdü.



Rekor transfer ücretiyle Manchester United'tan Real Madrid'e gelen Cristiano Ronaldo'nun kulüp tarihinde en fazla reklam geliri getiren futbolcu olduğu iddia ediliyor. Sözleşmesi gereği reklam gelirlerinin yüzde 40'ını Real Madrid'e veren Ronaldo'nun, İspanyol kulübüne yılda yaklaşık 35 milyon euro kazandırabileceği belirtildi.

Real Madrid'e, İngiliz David Beckham'dan (2003-2007) bile fazla reklam geliri sağladığı söylenen 24 yaşındaki Ronaldo'yla eşdeğer olarak gösterilecek tek ismin, 2002-2006 yıllarında Real Madrid formasını giyen ve şu anda Brezilya'nın Corintihians takımında oynayan 33 yaşındaki Ronaldo Luis Nazario de Lima olduğu yazıldı. Barcelona'nın yıldızları Arjantinli Leonel Messi ve İsveçli Zlatan İbrahimoviç'in ise reklam gelirlerinden ayda 750'şer bin euro kazandıkları bildirildi.

İDDİALI KONUŞTU

İspanya'nın Marca gazetesinde bugün yer alan röportajında Cristiano Ronaldo, ''Çok daha iyi oynayabileceğimi gösterebilirim. Altın top ödülünü tekrar kazancağım'' şeklinde iddialı konuştu.

Sezonun ilk yarısının başında yaşadığı ayak bileğindeki sorunun tamamen geçtiğini ve ameliyat olmasını gerektiren bir durumun söz konusu olmadığını vurgulayan Portekizli futbolcu, Real Madrid'de henüz bekleneni tam veremeyen Brezilyalı Kaka ile ilgili soruya ise ''Herkes istediğini düşünebilir, ama bana göre mükemmel bir futbolcu ve insan. Asla onunla ilgili şüphe duyulmamalı. Madrid'in şimdi ve gelecekteki başarıları için vazgeçilemez bir futbolcu'' cevabını verdi.

KAYNAK
Cevaplar
2009'den beri9.574 mesaj
#2
yüzde 40 nı verdiğine göre CR9 güzel para alıyor reklamdan ama Madrid'r veriyor, Madrid'en alıyor :D
2007'den beri7.530 mesaj
#3
İyi para...
AliA Konuyu açan
2007'den beri64 bin mesaj
#4
Real Madrid ödediği parayı çıkartmış işte. :D
2009'den beri625 mesaj
#5
AliA dedi: ↑
Real Madrid ödediği parayı çıkartmış işte. :D
Sanırım Fenerbahçe de Roberto Carlos transferini sattığı formasıyla karşılamıştı.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.