İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Panasonic'ten Dev 3D Deneyimi

Akhun Aktosun09.06.20108 cevap1.290 görüntüleme
2009'den beri1.595 mesaj
#1
Full HD televizyon piyasasının başarılı isimlerinden biri olan Panasonic, ultra büyük 3D HD görüntü panelini kısa süre içerisinde piyasaya sürmeye hazırlandığını açıkladı.

Panasonic bugün itibariyle 3D televizyon sektöründe deyim yerindeyse büyük bir ilerleme kaydedilecek olan yeni teknolojisini açıkladı. Firmanın geliştirdiği yeni ultra büyük Full HD 3D görüntü panellerinin, kısa süre içerisinde piyasaya sürüleceği açıklandı. Profesyoneller için deneyim sloganıyla sürülecek olan ultra büyük Full HD 3D plasma ekranı 85, 103 ve 152 inç modeller halinde piyasaya sürülecek.
Bu yeni ekranın en çok konuşulacak olan özelliği ise, hem 152 inç boyutlarında bir televizyon modeline sahip hem de 3D özellikli olacak olması denilebilir. Bu da Panasonic'in, bir ilke imza attığını gösteriyor. Eğer görüntü kalitesi, tüm imkanları sonuna kadar zorlar ve vadedildiği gibi yüksek kalitede olursa, 3D deneyimi herkes için çok daha farklı bir deneyim olacaktır.
:: 152 inç Full HD 3DTV ile birlikte devasa ev sistemlerinin pazarda başarılı olacağını düşünüyor musunuz?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2009'den beri601 mesaj
#2
seneye kadar beklicemdügün hazirligi oldugu anda bir tane 3d büyük ekran almaya karar verdim,bu boyutlari beni tatmin etti.eger kalitesi iyi ise ozaman 5 000 euro da olsa alacagim dir.ha öyle ha böyle.sonunda 3d gircek.....
2009'den beri66 mesaj
#3
bunun için 5000 euro yu bırak 50000 e alabilirsen iyidir :)
2007'den beri7.530 mesaj
#4
Olağanüstü süper televizyon kesinlikle pazarda başarılı olacağını düşünüyorum...
2008'den beri746 mesaj
#5
5000€ ya bulursan iki tanede bana alırmısın :)
2008'den beri24 bin mesaj
#6
Abartmışlar
2009'den beri1.529 mesaj
#7
Gözlüksüz olmalı satması için yoksa kimse o kadar para verip de almaz.Hem numaralı gözlük takanlar ne yapacak? :)
2009'den beri601 mesaj
#8
bilmem ama eger sayet 50.000 a kimse almaz yüksek zenginlerden.ama bir lcd yada led en fazla 5000 euro verebilirim.burda 3d olmayani vardi sharp dan.2.5 m ekran genisligindeydi.burda 39.999 euro du 6 ay gecti fiyati 9.999 uero ya indi.kim alir ki bunu satrun den media marktan ya.be adam.orasi zenginlerin yeri degil ki.bizim gibi insanlara hizmet ediyor.
2008'den beri4.234 mesaj
#9
Dogukan_gti dedi: ↑
Gözlüksüz olmalı satması için yoksa kimse o kadar para verip de almaz.Hem numaralı gözlük takanlar ne yapacak? :)
Sinemadaki gibi gözlüğünün üstüne gözlük takacak. Ben öyle yapıyorum, gözlük takan herkeste böyle yapıyor. Bir problem olmuyor. Gözlük geniş olduktan sonra sorun yaratmıyor. Sonuçta 2-3 saat takıyorsun en fazla, tüm gün değil.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.