İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Bruno Alves Zenit'te

MysteЯio04.08.20107 cevap1.108 görüntüleme
#1
Zenit St Petersburg Porto'da forma giyen defans oyuncusu Bruno Alves'i 22 milyon Euro karşılığında renklerine bağladı.



Portekiz kulübü oyuncularının Zenit kulübü ile anlaştığını kendi resmi sitesinden duyururken, 28 yaşındaki oyuncunun Zenit kulübünde sağlık kontrolünden geçtiğini söyledi.

Alves 2000 yılında Porto'ya katıldı ve sadece bir yıl takımı ile sahaya çıktı. 3 yıl boyunca diğer kulüplere kiralanan Alves, sırası ile Farense, Vitória Guimarães ve AEK takımlarında kiralık olarak forma giydi. 120 kez Porto forması ile sahaya çıkan Alves, 14 gol kaydederken, Portekiz ekibi ile 4 yıl üst üste şampiyonluk yaşadı.

Uzun ve agresif bir oyuncu olan ve 2009 yılında Porto'da kaptanlık yapan Alves, Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti ve Avrupa'nın en gözde defans oyuncularından birisi haline geldi.

Bruno Alves Luiz Felipe Scolari yönetimindeki Portekiz ile 2007 yılında ilk milli takım deneyimini yaşamış ve dünya kupası elemelerinde iki gol kaydederek takımına önemli galibiyetler kazandırmıştı.

Oynadığı 15 maçta 39 puan toplayarak Rusya Premier Ligi'nde lider durumda bulunan Zenit ise daha önce Portekizli kanat oyuncusu Danny ile Galatasay'da da forma giymiş olan Fernando Meira'yı kadrosuna katmıştı.
Cevaplar
crewd0x
#2
Bu Ruslarda İyi para Var :)
MysteЯio Konuyu açan
#3
yiqitér dedi: ↑
Bu Ruslarda İyi para Var :)
Orası öyle, bir de Porto'nun oyuncuları yüksek fiyata satma potansiyeli var.
#4
Bir defans oyuncusu için verilen miktar çok fazla. Ayrıca daha genç bir oyuncu alabilirlerdi o paraya.
#5
cidden bu porto yıllık çok iyi para kazanıyo transfer gelirinden, adamlar işi biliyo.. her sene böyleler.
#6
bu adam 22 milyo euro ederse guiza 50 milyon euro eder bahçelrinde paramı fışkırıyor acaba
#7
beyler bahsettiğiniz adam bruno alves .
önce önünüzü ilikleyin :D

benim gözümde faal defans en iyi defans oyuncularından biridir. 22 milyon biraz fazla ama 15-16 y a gider normal şartlar altında alves.

zenitte çok sağlam takım kurdu
#8
22 çokmuş ya kdv dahilmi:)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.