İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Spor
  4. Basketbol
Basketbol

Sıra Sende Porto Riko

emreiii01.09.20107 cevap1.762 görüntüleme
#1
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası C Grubu 4. maçında Türkiye ile Porto Riko karşılaşacak.
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası tüm hızıyla devam ederken Türkiye 4. karşılaşmasını Porto Riko ile oynayacak. Son olarak Yunanistan'ı 76-65 mağlup ederek formunun zirvesinde olduğunu kanıtlayan 12 Dev Adam, üç maçını da kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

C Grubunda 3'te 3 yapan 12 Dev Adam gruptan 2. çıkması halinde, D Grubunda büyük ihtimalle 3. olacak olan İspanya ile eşleşecek. Türkiye grupta liderlik için bu maçı mutlaka kazanmak zorunda. Son şampiyon unvanıyla geldiği Türkiye'de, grubunda oynadığı üç karşılaşmanın ikisini kaybeden İspanya'nın büyük ihtimalle 3. olması bekleniyor.

ARROYO YİNE OYNAMAYACAK

Porto Riko Milli Takımı'nın yıldız oyun kurcusu Carlos Arroyo, 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nda C Grubu'nun Cumartesi günkü açılış maçında Rusya karşısında sakatlandığından beri sahaya çıkmadı ve Arroyo'nun en azından grup maçlarının son günü olan Perşembe'ye kadar da dönmesi beklenmiyor.

PORTO RİKO İLE 2. MAÇIMIZ

Ülkemizde devam eden 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nda Ankara'daki C Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılarak grubundaki liderliğini sürdürürken, bu akşam dördüncü maçında Porto Riko ile tarihinde ikinci kez karşı karşıya gelecek.
Ay-Yıldızlılarımız daha önce Porto Riko ile Indianapolis'de düzenlenen 2002 FIBA Dünya Şampiyonası'nda karşı karşıya gelmişti. FIBA Dünya Şampiyonası'nın B Grubu'nda oynanan ve 8092 basketbolseverin izlediği ilk maçında Porto Riko'ya 78-75'lik skorla mağlup olmuştu.

GÜNÜN PROGRAMI

A Grubu:

16.30 Sırbistan - Avustralya
19.00 Almanya - Angola
21.30 Arjantin - Ürdün

B Grubu:

16.30 Hırvatistan - Tunus
19.00 İran - ABD
21.30 Brezilya - Slovenya

C Grubu:

16.00 Çin - Rusya
18.30 Fildişi Sahili - Yunanistan
21.00 TÜRKİYE - Porto Riko

D Grubu:

16.00 Kanada - Yeni Zelanda
18.30 Lübnan - İspanya
21.00 Litvanya - Fransa

Kaynak
Cevaplar
#2
emreiii dedi: ↑
C Grubunda 3'te 3 yapan 12 Dev Adam gruptan 2. çıkması halinde, D Grubunda büyük ihtimalle 3. olacak olan İspanya ile eşleşecek.

Kaynak
1. olunca kimle eşleşecek ? haber yapıyorsunuz bunu yazmıyorsunuz ? :DD
#3
demekki porto riko'yla intikam günü :) hadi 12 dev adam :D
#4
Ne intikamı adrasa?
#5
Bu Porto Rikoyu haydi haydi yenmemiz lazım. Yunanlılar kadar iyi değiller.
#6
RE_6 dedi: ↑
Ne intikamı adrasa?
Ay-Yıldızlılarımız daha önce Porto Riko ile Indianapolis'de düzenlenen 2002 FIBA Dünya Şampiyonası'nda karşı karşıya gelmişti. FIBA Dünya Şampiyonası'nın B Grubu'nda oynanan ve 8092 basketbolseverin izlediği ilk maçında Porto Riko'ya 78-75'lik skorla mağlup olmuştu.
#7
Hee eskiden kalma mevzu :D yeriz onları bu gün oyun kurucuları hariç çok kötü bir takım :D
#8
komoon dedi: ↑
1. olunca kimle eşleşecek ? haber yapıyorsunuz bunu yazmıyorsunuz ? :DD
1. olursak b grubunun 4.süyle eşleşeceğiz.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.