S
'Fener'e maçı sattık'Eskişehir'in amigosu Yaşar, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynadıkları maçlar hakkında ilginç iddialarda bulundu.
Eskişehir'in amigosu Yaşar, "Trabzon bizi 1996'da küme düşürmüştü. Bunun intikamını aldık. Fener'e de maçı sattık" dedi.
1995-96 sezonunun son haftasında Trabzonspor, Avni Aker'de Eskişehirspor'u 7-1 yenmiş ve Kırmızı- Siyahlılar bu sonuçla küme düşmüştü. Trabzon ise Fenerbahçe'nin Van deplasmanında kazanmasıyla şampiyonluk ümitlerini tüketmişti
BUNU TÜM TÜRKİYE BİLİYOR!
Eskişehirspor'un Yaşar isimli amigosu, Trabzon'dan 7-1'in intikamını aldıklarını söyledi. Yaşar, "Fener'e de maçı sattık. Bunu tüm Türkiye biliyor" dedi.
http://www.takvim.com.tr/SuperLig/2011/04/24/trabzondan-intikam-aldik-fenere-maci-sattik
Cevaplar
0
Yalanmı:)
C
crewd0x
2008'den beri2.967 mesaj
Bilmeyen Varmı ?
Kendı takımını kucuk dusuruyor gelmıs bıde konusuyor ezık olmasın ınsan....
M
Bursa'da Trabzondan para almış bu mantığa göre yani,bi gidin Allahınızı severseniz.Kendi takımlarınıza bakın:angry:.Bunu söyleyende takımın Amigosuymuş geri zekalı ,birisi takımına bu kadar zarar verebilir ancak.:cursing:
S
Kendı takımını kucuk dusuruyor gelmıs bıde konusuyor ezık olmasın ınsan....
Bak o da doğru
Eskişehir maçında oynayan kadro sanırım bir hafta sonra maça çıkamayacak.
Neden mi?
Eskişehirsporun tüm oyuncuları Kurtuluş Savaşı'na çıkmış gibiydi. Tekmelerin,topların önüne atlayanlar mı dersiniz? Ciğerleri ağızlarından çıkana kadar koşanlar mı?
Elbette bir nedeni vardır. Fakat o nedenin intikam falan olduğunu da düşünmüyorum..
E
Madem istediğiniz takımdan istediğiniz zaman puan alabiliyorsunuz herkesi yenin de olun o zaman şampiyon.
Satmasanda Bülent Uygun var verirdi abimiz bize maçı :)
A
90 + 4 atılan golle maç satılmış oluyor öylemi ve gol penaltı yada serbest vuruştan gelmemiş....ilginç o gol olmasaydı maç 0-0 bitecekti!!!
Bu durumda tam terisini Bursa maçı içinde konuşalım Bursa Fener ile 0-0 berabere kalıp Trabzona 45. dakikada yediği gol ile yenileniyor hemde kendi sahasında?? Bu maçda satılmış bu duruma göre
R
Bi insanın bunu iddia edebilmesi için o maçı seyretmemiş olması lazım, üstelik batuhan ın kafa vuruşu direkten dönmeseydi gol olsaydı kimse böyle konusamazdı.
Maçı izlemesek Türkiye görmese tamam diyecem de Es-Es kolay takım değil, maçı satacak bir takım hiç değil.
Bu haber ve kaynağı zaten yerlerde sürünen yalan haberleri ile ünlü bir kaynak.Ayrıca haberin ana kaynağı sporx değil, haberi dikkatli okuyun esas kaynak TAKVİM.
M
2008'den beri21 bin mesaj
90 + 4 atılan golle maç satılmış oluyor öylemi ve gol penaltı yada serbest vuruştan gelmemiş....ilginç o gol olmasaydı maç 0-0 bitecekti!!!
Bu durumda tam terisini Bursa maçı içinde konuşalım Bursa Fener ile 0-0 berabere kalıp Trabzona 45. dakikada yediği gol ile yenileniyor hemde kendi sahasında?? Bu maçda satılmış bu duruma göre
tartışmaya gerek yok nasıl bakarsan öyle gözükürsün savunma hocam bence :) adamlar istedikleri gibi görüyor.
biz Bursaspor un bizdeki kadar defans yapıp saldırmamasına laf etmedik onlar kalkmış ES-ES in harika oyununa laf ediyor :) sen adamları zamanında küme düşürmüşsün onlarda gelir şampiyonlukta çelme takar :)
T
Her sene olan şeyler o buna satmış bu şuna satmış o zaman olaya şu yönden bakalım ts galatasarayı yenemiyordu ne oldu da bu sefer yendi ? Bursa maçını trabzon nasıl kazandı ? örnekleri çoğaltırız :)) Kimse demesin ki Eskişehir maçı sattı Trabzonspor Gaziantepspordan da büyük darbe yiyecek ve ondan sonra darbe yiyeceği takımda olacak nedeni maç satma değil oyuncuların kendilerini pazarlaması benim takımım küme düşecektir ben ne yaparım sezon sonu yaklaşıyor canla başla oynarım transfer olabilmek için adamların amacı büyük takıma transfer olmak sonrasında avrupa...:hammer:
N
Bi susun Allah aşkına ya 2 gündür yok Buca Yok Eskişehir maç satıldı satılmadı o niye oynamıyor bu neden orda gol yedi burda yenemedi. Bırakın bu tartışmaları karşılıklı atışmalardan başka ne çıkacak buradan. Herkes bir öncekinin yazdığına sinirlenecek cevap verip sonrakine cevap hakkı doğuracak ve seviye de bu tarzda düşecek. Ha düşmedi her forumda görülen sattı satmadı saçmasapan tartışmalarınızla kalacaksınız... Artık ne diyorsunuz da deyin bana.!
P
Fenerbahçe bunların alayını deplasmanda da yendi. İddia sahiplerini bile satın aldık biz.
M
Bursaspor FB maçından sonra Bursa başkanı biz görevimiz yaptık berabere kalarak diye kime mesaj gönderdi biri de bunları çıkıp konuşmuyor ne yazık ki?
Eze eze yenerken şike oluyor yenilince sus pus olun, siz bu kafayla devam edin.
Biz BRANŞ BRANŞ ŞAMPİYON OLALIM. Kimileri ligten düşsün kimileri gıpta ile izlesin kimileri diğer branşlarda olmayan takımları yerine rakibi desteklesin.:D
B
Eğer fener maçında batuhanın kafası direğe çarpmayıp gol olsaydı . Şimdi bu yorumların hiç biri olmazdı . Trabzon kendini suçlardı ama trabzon kendine bir baksın eğer gerçekten oynayış şekli şampiyonluk yarışında olan bir takım hissayatı veriyor mu ?? sizi bilmem ama bana vermiyor . Senenin başından beri diyorum trabzon şampiyon olacak ama bu oyunla biraz zor biz çelmeyi takmasak biri takacaktı . Bizi sattı satmadı diye çenkireceklerine kendi oyunlarına baksınlar . Amigo demiş nolmuş ki ben o kişiyi tanımıyorum maviş felan varken o halt yemiş kim oluyor ki o. Odunpazarı grubunun amigosudur allah bilir işleri güçleri kavga olan bir grup soytarı. Sanki ulan jajaya biz dedik dışarı at topu . Biz dedik Umut'a Burak'a topu dışarı at .
90 + 4 atılan golle maç satılmış oluyor öylemi ve gol penaltı yada serbest vuruştan gelmemiş....ilginç o gol olmasaydı maç 0-0 bitecekti!!!
Bu durumda tam terisini Bursa maçı içinde konuşalım Bursa Fener ile 0-0 berabere kalıp Trabzona 45. dakikada yediği gol ile yenileniyor hemde kendi sahasında?? Bu maçda satılmış bu duruma göre
Antep değil dostum, Eskişehir. Neyin kafasındasın
Gençler haftalardır sıkılmadınız mı aynı konuları tartışmaktan :D
En üstteki hep en sert rüzgarı alır Renktaşlarım. Boşverin onlar sataşsın çünkü yapacakları başka bişey yok :) Bucayı yenip bugün inş alıyoruz liderliği bir daha vermemek üzere
W
Arkadaşlar bunların hepsi provokatif eylemler kimsenin maç felan sattığı yok ayrıca yaşar kim ya Allah'ın aşkına ben koyu bir esesli olarak adını hiç duymadım.Sözde Eskieşhir'in amigosuymuş peh,haber asılsız.
M
habere bak yaa... boş habercilik diye buna denir. neymiş satmış mış mış ...
görünen köy klavuz istemez.
herşey ortada kim nasıl oynadı kim hak etti galibiyeti..
boş teneke gibi haber yapanlardan nefret ediyorum !!
O
Eskişehir anti İstanbul, anti bizans ayaklarına yatıp böyle ufak hesaplar peşinde koşuyor.
B
Eskişehir anti İstanbul, anti bizans ayaklarına yatıp böyle ufak hesaplar peşinde koşuyor.
Evet çok haklısın . Ne kadar haklısın yani şimdi nasıl desem . O kadar haklısın ki !!!!! Peki bu kanıya varmak için çok uğraştın mı?? İki dakikada sökmüşün işi .Tebrik ederim. Yeter ul*n saçma saçma haberler . Yaşar kim??? Allahınızın aşkına şu yaşar kimmiş çok merak ediyorum . Şu anda eskişehirspor forumdada merak konusu .
Eskişehiri konuşacağınıza bi kendinize bakın . Başkasının şeyiyle gerdeğe girmeyin .
T
2010'den beri16 bin mesaj
ahahah. muhabbetler bomba :)
S
Satmamışlarsa bile yapmışlardır Uygun birşeyler
Cevabını yaz
Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.