İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Barcelona Geliyor

cobra1129.04.201120 cevap2.082 görüntüleme
#1


İspanyol Kulübü’nün üst düzey iki yetkilisi Fenerbahçe’nin İstanbul Büyükşehir Belediye ile pazar günü oynayacağı maçta iki Fenerli oyuncuyu izleyecek.

Barcelona Kulübü'nün transferdeki üst düzey iki yetkilisi Fenerbahçe'nin hafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynayacağı maçı izlemek üzereİstanbul'a gelecek. Sarı-lacivertli kulübe bu konuda resmi başvurudabulunan İspanyol Kulübü'nün Andre Santos ve Gökhan Gönül'ü izleyecekleri öğrenildi.

Pako Martinez ile Alver Valantin isimli iki yöneticinin bu iki oyuncunun menajeri tarafından İstanbul'a davet edildiği bildirildi. Valantin'in, Barcelona Kulübü'nde transferdeki yetkili isimlerin başında geldiği ve alınacak isimleri yönetime rapor ettiği kaydedildi. Maçta hem iki oyuncuyu seyretme hem de menajerleri ile bir ön görüşme yapmayı planlayan İspanyol yetkililerin, olumlu rapor sunmaları halinde Barcelona Kulübü'nün sezon sonundaFenerbahçe Yönetimi'nin kapısını çalacağı ifade edildi.

Brezilya Milli Takımı'nın son dönemlerde değişmez isimlerinden biri olmayı başaran Andre Santos konusunda Barcelona'nın ciddi olduğu, savunmanın solunda yaşanan sıkıntıyı bu oyuncuyla gidermeyi planladığı belirlendi. İspanyol yetkililerin Gönül'ü ise menajerlerin tavsiyesi ile gündeme aldıkları ve net bir fikir sahibi olmak istedikleri vurgulandı.

Milliyet
Cevaplar
#2
hiç gelmeyin ben vermem. :D
#3
santosu verelim gitsin ama gökhanın gitmesini istemem.santos gevşek bir adam gitse ve kulübe para kazandırsa yeter.Ama gökhan giderse üzülürüm.tabi gökhanın gitmesi kendi kariyeri açısından çok önemli ve daha iyidir.
#4
Güiza Baroni ve Selçuğu alın olum. En kral topçu onlar : p
#5
santosu almazlar elimizde patlar :) gökhanda hazır para ediyorken gitsin hem kendine hem kulübe fayda sağlasın. fenerde 1 yıl daha oynarsa adamın piyasası düşmeye başlayacak.
#6
Habere hiç inanasım gelmiyor.
#7
Komple feneri alın gidin :P
#8
Dani Alves'i mi kesecek yoksa Xavi'yi mi :)
#9
adrasa dedi: ↑
hiç gelmeyin ben vermem. :D
Bencede gelmesinler :D
#10
en iyi bekler arasında gökhan taraflı tarafsız nasıl bakarsanız bakın bu arada herkesle forma için kapışabilir :D ama Ramos'u kesecek insan evladı yok diyorum
#11
gökhan alves 'in yerinde oynar mı acaba
#12
Başlığa Bak Habere Bak :D
Ben de Maç Var Sandımdı :D
#13
zoki dedi: ↑
en iyi bekler arasında gökhan taraflı tarafsız nasıl bakarsanız bakın bu arada herkesle forma için kapışabilir :D ama Ramos'u kesecek insan evladı yok diyorum
Barcelona geliyor Madrid değil :tongue:

Bence Gökhan'a iyi teklif gelirse gitmeli, Santos'a ne kadar para verirlerse de alsınlar. :laugh:
#14
Gökhan gitmesin başarılı olamaz.

Çünkü Avrupa'da oynamak gibi bir derdi yok.Fener'de kalıp Türkiye yıldızı olmaya devam edecek...
#15
Respawn dedi: ↑
Gökhan gitmesin başarılı olamaz.

Çünkü Avrupa'da oynamak gibi bir derdi yok.Fener'de kalıp Türkiye yıldızı olmaya devam edecek...
sık sık konuşuyorsunuz aranızda gibi olmuş cümle :)
#16
Oynayabileceği bir yere gitsin, Alves'i mi kesecek :)
#17
Guiza Baroni Selçuk ve caner gitsinde bişi istemem onların yerine çok iyi bi yıldız oyuncu olurdu takımda.

---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:12 ----------

Elbruz46 dedi: ↑
Başlığa Bak Habere Bak :D
Ben de Maç Var Sandımdı :D
Aynen :)
#18
futbol zehirlenmesinden ölecek adamlar. yazık :)
#19
gökhan gönül avrupada rahatlıkla oynar
#20
Worlock dedi: ↑
gökhan gönül avrupada rahatlıkla oynar
Arda ve Gökhan Gönül, Avrupa'da rahatlıkla oynayabilecek oyuncularımız evet. Ama, Barcelona birkaç gömlek büyük gelir maalesef.
#21
dadaist dedi: ↑
Dani Alves'i mi kesecek yoksa Xavi'yi mi :)
wallahi ya... atacaksansan da destekli atacaksın. türkiyeden şu anda barça da oynayacak oyuncu yok maalesef.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.