
Resimde görüldüğü gibi adres çubuğunda bulunan internet sitesine girmeye çalışırken yukarıda gözüken filtre yazısıyla karşılaştım. Fazla söze gerek duymadan konuyu sizin yorumlarınıza bırakıyorum.
Cevaplar
E
Hiç bir şey okunmuyor.
D
Arkadaşım kimi kandırıyorsun sen.. BTK hangi ülkenin kurumu koskoca BTK türkçeyi bırakcak ingilizce yazcak, amerika içinmi bu filtreler? Antivirüs programının engellediği siteyi bize yedircen he? Ayrıca ben girebiliyorum siteye... İyice suyunu çıkardınız bu tepki olayının artık!
U
Hiç bir şey okunmuyor.
resmi bilgisayarınıza kaydedip bakın hoocam , forumda okunmuyor dediğiniz gibi.
U
TrustPort Internet Security tarafından bloklanmış. :)
antivirüs engellemiş.
resmi okuyamayanlar "ctrl +" kombinasyonuyla sayfayı büyültebilir. normale dödürmek için "ctrl 0" yapabilirsiniz :)
A
2007'den beri64 bin mesaj
Antivirüs engellemiş.
Başlık değiştirildi.
P
Yahu ne abarttınız zaten şuan standart filtreyi kullanıyosunuz 22 ağstostada standart filtreyi seçersiniz olur biter.Ayrıca antivirüsün engellemiş altındaki yazıyı okumuyorsun heralde
M
2009'den beri11 bin mesaj
resmi sag tıklayip yeni sekmede acarsanız büyük halini görebilirsiniz. trustport testlerde en iyi secilmemismiydi yaw :D yanlız isin garibi makinada eset yüklü engelleyende o degil?
M
Ben filtreye filtre demem filtre benim olmadıkça =)
T
asıl bu yalan yanlış bilgileri,doğrusu bu diye pazarlamaya çalışanları filtrelemek lazım.
ınternette dns yasaklansın ınternetı hemen ıptal ederım eskıden ınternetmı vardı en buyuk zararı telekom ıle uydunet gorur
Cevabını yaz
Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.