F klavyeye geçiş yaptım bakmadan kullanabilmeye başladım ama kaliteli bir F klavye bulamadım. Q kullanıyordum aydınlatmalı Q klavye alıcaktım ama F ye geçince vazgeçtim Q klavye almaktan. F klavyede bu şekilde aydınlatmalı veya kaliteli bir klavye var mı? Razer'ın Roccat'ın kalitesinde demiyorum tabikide
F klavye önerisi
Cevaplar
ben q klavye alıp tuşları sökerek f klavye düzenine getiriyorum. güzel bir q klavye alıp tuşlarını söküp f klavye yapabilirsin
bence çok zor f klavyenin ülkemizde yaygın olarak kullanılmaması sebebiyle çeşitleri bulunmuyor...ben f on parmak kullanıyorum Q klavye kullanan arkadaşlar F klavyenin kullanım kolaylığı ile tanışırlar inşaallah....
--- Mesaj Güncellendi ---
St. Benoit katılıyorum yapılacak gayet basit bir işlem...
--- Mesaj Güncellendi ---
St. Benoit katılıyorum yapılacak gayet basit bir işlem...
on parmak yazan bir insan zaten yazarken bakmaz. dolayısıyla q ya da f olmasının hiçbir önemi yoktur. q klavyeyi bilgisayarda f düzenine çevirip yazmaya başlayın ertesi gün nasıl öğrendiğinize şaşıracaksınız. dolayısıyla teknoloji mağazalarında deneyerek rahatça yazabileceğiniz bir klavyeyi kullanmak sizi daha çok rahatlatır.
ben lisede daklitografi dersi almıştım. o yıllardan beri kaliteli multimedya F klavye ararım ama hala bulamadım. St. Benoit in önerisi en makul olanı. :)
Olabilir aslında ama razer gibi aydınlatmalı klavyelerde işe yarar mı bu? yani bir sorun çıkarırmı? tuşları sökülebiliyor mu?rtsbora dedi: ↑ben lisede daklitografi dersi almıştım. o yıllardan beri kaliteli multimedya F klavye ararım ama hala bulamadım. @St. Benoit in önerisi en makul olanı. :)
bütün klavyelerde tuşlar sökülebilir. ancak beraberinde gelen yazılımlar varsa, o yazılımların ayarlarında sııntı olabilir. :)N4O1 dedi: ↑Olabilir aslında ama razer gibi aydınlatmalı klavyelerde işe yarar mı bu? yani bir sorun çıkarırmı? tuşları sökülebiliyor mu?