İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Emre Belözoğlu Atletico Madrid'de

mr_rain17.05.2012101 cevap9.234 görüntüleme
#1
Emre, Fenerbahçe'ye kupayla veda etti. Sözleşmesi sona eren tecrübeli yıldız, Arda Turan'ın forma giydiği Atletico Madrid'in yıllık 2,5 milyon Euro teklifine evet dedi




Fenerbahçe, 29 yıl sonra Türkiye Kupası'nı müzesine götürürken, Emre Belözoğlu sarı-lacivertli forma altında son maçına çıktı. Atletico Madrid kulübüyle anlaşma sağlayan tecrübeli futbolcunun Türkiye'deki futbol ortamından uzak kalmak istediği ve Zokora ile yaşadığı olay sonrasında kesin olarak yurt dışında forma giyme kararı aldığı öğrenildi. Arda Turan'ı da A.Madrid'e götüren menajer Ahmet Bulut'un, 11 yıl önce İnter'e transferini gerçekleştirdiği Emre için İspanyol kulübüyle anlaşma sağladığı, Bulut'un Avrupa piyasasındaki ortağı Portekizli menajer Jorge Mendes'in de bu pazarlıklarda masada olduğu öğrenildi. Milli futbolcu Emre'nin Atletico Madrid Kulübü'nden yıllık 2.5 milyon Euro alacağı gelen haberler arasında.

EMRE GELECEK HAFTA MASAYA OTURACAK

Fenerbahçe'yle sözlesmesi bu ay sonunda bitecek olan Emre Belezoğlu, Atletico Madrid'le önümüzdeki hafta içerisinde masaya oturacak. Şu anda herhangi bir anlaşma yok, transfer görüşmesi için radevu alınmış durumuda.

TRANSFER GÖRÜŞMESİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA MADRİD'TE YAPILACAK

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre Madrid'te gerçekleşecek görüşmede Emre'nin temsil haklarını elinde bulunduran FlFA Menajeri Ahmet Bulut'un yanısıra Bulut'un ortağı, dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes de yer alacak.

ATLETİCO, SERBEST BİR OYUNCU OLDUĞU İÇİN EMRE'YE SICAK BAKIYOR

Atletico Madrid'in CEO'su Miguel Angel Gil, Emre'nin serbest bir oyuncu olması, dolayısıyla transfer ücreti ödenmeden transfer edilebilecek olması nedeniyle milli futbolcunun transferine sıcak bakıyor. Ayrıca Arjantinli teknik direktör Simeone'nin kadro derinliği yaratmak yönündeki talebi Emre'nin transfer olasılığını da güçlendiriyor. Atletico Madrid, şu anda Kolombiya'da özel bir turnuvada yer alıyor. Bu nedenle Emre'yle yapılacak görüşme önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleştirilecek.

FENERBAHÇE'DEN ÇAĞRI YOK

Fenerbahçe Yönetimi, şu ana kadar Emre'ye sözleşme yenilemek konusunda çağrıda bulunmadı. Bu Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kuruldan sonra da Fenerbahçe'yle Emre arasında herhangi bir görüşme yapılması beklenmiyor. Önümüzdeki hafta Madrid'te yapılacak görüşmede anlaşma sağlanırsa Emre Belezoğlu, Arda Turan gibi Atletico de Madrid forması giyecek.

kaynak
Cevaplar
#2
Hakan Ünsal'ın haftalar öncesi yaptığı açıklama doğruymuş meğer.
#3
Ben olsam Emre'ye yıllık 2.5 milyon euro vermem. Her an ne yapacağı belli olmuyor ama sonuçta yabancı bir takımdan ücreti alacağı için başarılar Emre :)
🙌
#4
desperado64 dedi: ↑
Ben olsam Emre'ye yıllık 2.5 milyon lira vermem. Her an ne yapacağı belli olmuyor ama sonuçta yabancı bir takımdan ücreti alacağı için başarılar Emre :)
o ücret maç başı olur. oynarsa alır yani. :)
#5
Dün akşam Gürcan Bilgiç'te maçta söyledi. Yolun açık olsun Emre..
#6
yurt dışına ne kadar çok futbolcu gönderebilirsek o kadar iyi Türk futbolu için :) başarılar Emre:)
#7
Emre karaktersiz ama hırslı oyuncu. Umarım orada da başına yeni işler açmaz ve başarılı olur.
#8
Allahtan serbestti yoksa hayatta madrid bu adamı para verip almazdıoyunculugu iyi olsada çirkefligi onun önüne geçiyor
#9
bir kere de bonservisiyle gitse şaşardım
#10
benim görüşümce emre çok agrasif ve saygısız oyuncu disiplene gelemez ama inatçı ve hırslıda.. seneye türkiyeye döner
#11
Türkiye'den gittiğine sevindim. Emre'siz bir lig herkes için daha iyi.
#12
Beo dedi: ↑
Türkiye'den gittiğine sevindim. Emre'siz bir lig herkes için daha iyi.
Aynen.
#13
Hayırlısı olsun.
#14
Bu adam o kadar para etmez ama allah tan Turkıye boyle bır kısılıkten kurtulmus olacak
#15
Kaybolsun gitsin yiyorsa ordada ırçılık yapsın bakalım direk kapı önünde iyi oldu gitmesi güle güle
#16
Hayırlısı olsun.
#17
emre nin takımda kalmasından yanayım kötü oldu.
#18
MOD : Acun Medya ürünlerini paylaşmıyoruz
#19
3D-Clan dedi: ↑
Kaybolsun gitsin yiyorsa ordada ırçılık yapsın bakalım direk kapı önünde iyi oldu gitmesi güle güle
İngiltere'de newcastle'da da yaptı zaten.
#20
dgncn dedi: ↑
İngiltere'de newcastle'da da yaptı zaten.
Türkiyeye dönmez umarım
#21
3D-Clan dedi: ↑
Türkiyeye dönmez umarım
Yüzsüzlük olduğu sürece herşeyi yapar. :)
#22
Bir daha gelmemesi dileğiyle.
#23
dgncn dedi: ↑
İngiltere'de newcastle'da da yaptı zaten.
Peki ne ceza aldı?
#24
CiiixXx dedi: ↑
Peki ne ceza aldı?
Ceza alması önemli değil adının bunlarla geçmiş olması yeterli.
#25
dgncn dedi: ↑
Ceza alması önemli değil adının bunlarla geçmiş olması yeterli.
Öyle saçmalık mı olur yav :)

O zaman herkes istediği hakkında istediğini söylesin. Üzerine yapışsın olacak şey mi?

Adam İngiltere gibi bir yerde bu konu hakkında yargılanmış, Suçsuz bulunmuş. Aklanmış.
#26
dgncn dedi: ↑
Ceza alması önemli değil adının bunlarla geçmiş olması yeterli.
çamur at izi kalsın mantığı olmuyor mu bu biraz. emre ingilterede yobo'yla adı geçti bu olayda. eğer öyle bi şey olsaydı. yobo'yla aynı takımda oynamazdı fenerbahçede.

zaten ingilizler bu konuda çok katı. liverpoollu suareze bundan dolayı çok ağır ceza verdiler. suçu olsaydı emrede ceza alırdı...
#27
atletico maçları da izlenmez artık.
#28
aykutyenihan dedi: ↑
atletico maçları da izlenmez artık.
katılıyorum. Arda acilen başka takıma gitmeli.
#29
Gitsin gelmesin bi daha , en azından orda küfür ettiğini anlamazlar :D .
#30
Emre Belözoğlu Atletico Madrid'de

İspanya'nın Atletico Madrid kulübüyle her konuda anlaşmaya vardı.



Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, İspanya'nın Atletico Madrid Kulübü ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu, Arda Turan ile takım arkadaşı olacak.

Zeytinburnu'nda futbola başlayan 32 yaşındaki futbolcu, daha sonra Galatasaray'da yıldızı parlamış ve 2000 yılındaki UEFA Kupası'nın kazanılmasının ardından İtalya'nın Inter kulübüne transfer oldu. İtalyan temsilcisinde eski Galatasaraylı futbolcu Okan Buruk ile 4 sezon forma giyen Emre, 2005 yılında İngiltere'nin Newcastle United transfer olmuştu.

2008 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu, 4 yıldır sarı-lacivertli takımda forma giyiyordu. Tecrübeli futbolcu bu sezon Fenerbahçe'de rakip filelere 7 gol kaydetmişti.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/65697/emre-belozoglu-atletico-madridde

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.

Reklam